Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2008-08-25

Az új e-Public Program keretein belül elindított pályázat a közfeladatot ellátó intézmények digitális irodai környezetének kialakítását támogatja...

 
A Canon a netTeam Magyarország Zrt. és a Bravogroup Rendszerház Kft az  új e-Public Program keretein belül hirdetett pályázatot a közfeladatokat ellátó intézmények számára. A pályázat célja a digitális iroda kialakításának támogatása: teljes körüen tanúsított iktató-, ügyiratkezelő rendszerek, szkennerek valamint szövegfelismerő alkalmazások beszerzése.
 
Az e-Public Program a papír alapú és elektronikus ügyintézés kettősségének megszüntetése érdekében indult útjára. A program keretein belül jelenleg meghirdetett pályázati konstrukció a közfeladatokat ellátó intézmények digitális ügyintézési folyamatainak kialakítását, valamint a hatékonyság és ügyfél-elégedettség növelését támogatja.
 
A pályázat valamennyi közfeladatot ellátó szervezet számára elérhető az önkormányzatoktól az oktatási intézményekig, amelyek alapvető célként fogalmazzák meg ügyfeleik gyors és hatékony kiszolgálását. A támogatható tevékenységek körében a tanúsított komplex dokumentumkezelési- és elektronikus iktató rendszer bevezetése, valamint dokumentumszkennerek és szövegfelismerő
szoftverek
beszerzése szerepel. A pályázók három ajánlott termékcsomagból választhatnak, valamint egymástól függetlenül is beszerezhetik a szükséges eszközöket.
 
Az e-Public Programról valamint a Digitális iroda kialakításának támogatásáról meghirdetett pályázat feltételeiről bővebben a [%A=http://www.e-public.hu/%]www.e-public.hu[%A%] oldalon lehet tájékozódni.