Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-08-21

A Logitech ma bemutatta a Wii játékkonzolhoz készült új, Speed Force Wireless vezeték nélküli versenykormányt, ami ezen a népszerü platformon az elsÅ? valósághü force-feedback technológiás kormány...

 
A Nintendo által is jóváhagyott új kormány lehetőségeit az Electronic Arts hamarosan megjelenő „Need for Speed Undercover” címü játéka is ki tudja majd használni, amit a jövőben még sok más force-feedback támogatással kifejlesztett versenyzős Wii játék is követ.
 
„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nintendo és az Electronic Arts szakembereivel együtt dolgozva mi lehettünk az elsők, akik valószerü vezetési élményt varázsolnak a Need for Speed legújabb részébe”[%ITALIC%] – mondta Ruben Mookerjee, a Logitech játékrészlegének marketing-igazgatója. [%ITALIC%]„Cégünk már több, mint tíz éve élen jár a force-feedback technológiára épülő kiegészítők fejlesztésében, és meggyőződésünk, hogy az újabb és újabb Wii játékok megjelenésével ez a kormányunk minden autóverseny rajongó kelléktárának nélkülözhetetlen elemévé válik majd.”
  [%IMAGE=6586%]
„A világ legnépszerübb autóvezetős játéksorozatának készítői, a Need for Speed csapata elkötelezettnek érzi magát, hogy játékosainak minden új részben kiemelkedő vezetési élményt garantáljon”[%ITALIC%] – mondta Larry LaPierre, a Black Box, a Need for Speed fejlesztőcégének alelnöke. „[%ITALIC%]Idén novembertől a Wii rajongók a Logitech force-feedback kormányának köszönhetően minden eddiginél nagyobb izgalmakat élhetnek át a Need for Speed Undercover világában.” 
[%ITALIC%]
[%ITALIC%]
A pillanatok alatt üzembe helyezhető és egyszerüen elcsomagolható Logitech Speed Force kormány olyan, egyetlen alkatrészből álló készülék, ami akár a kanapén ülve, akár egy karosszékben vagy a nappali szőnyegén heverve is kényelmesen használható. A beépített gáz- és fékkarok jól elérhető helyen, közvetlenül a kormány mellett vannak. A kinyitható támasztékot beállítva még asztalra sincs szükség a kényelmes játékhoz, a Wii konzoltól megszokott vezérlőgombokkal pedig gyerekjáték a navigáció.
 [%IMAGE=6587%]
A Logitech Speed Force Wireless kábelek nélkül csatlakozik a konzolhoz, így segít elkerülni a gubancokat. A Logitech 2,4
GHz
-es rádiójeles adatátviteli megoldása a géptől akár 9 méteres távolságból is késedelem nélkül továbbítja mozdulatainkat a konzol felé. Elég csak bedugni az
USB
vevőegységet a Wii oldalába, áram alá helyezni a kormányt, betölteni a Need for Speed -et, kényelmesre állítani a támasztékot, és már kezdődhet is a verseny! Nem kell hozzá semmit sehová felrögzíteni vagy összeszerelni. Amikor a játék végeztével el kell csomagolnunk, az USB vevőegység kényelmesen elfér a kormány alján erre a célra kialakított rekeszben.
 
A Logitech Speed Force Wireless vezeték nélküli kormánykerék megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is novemberre várható. Várható ára 79.99 euró lesz.