Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2008-08-18

Ã?letünkben számos olyan alkalom adódik, amikor szeretnénk megosztani örömünket másokkal, de a távolság vagy az élet sodrása ezt nem teszi lehetÅ?véâ?¦

 
A nyaralás, a születésnapi zsúrok, az esküvők, valamint a kicsik első napja az iskolában mind-mind olyan felejthetetlen élmények, amelyek alkalmával hagyományos képeslapot küldünk szeretteinknek, barátainknak. A Canon képeslapküldő honlapjáról egyszerüen és gyorsan választhatunk ki és tölthetünk le szinte bármilyen alkalomhoz illő képeslapot megfelelő borítékkal.
 
A Canon képeslapküldő szolgáltatása, valamint a Canon új egyedi formavilágú SELPHY CP770 hordozható fotónyomtatója segítségével könnyedén, új köntösbe öltöztetve éleszthetjük fel a kedves hagyományt. A gyermekes családoknak szánt SELPHY CP770 praktikus kialakítása – a hordozhatóságot biztosító fül, a belsejében elhelyezett papírtartó, tartalék patron-készlet, valamint akkumulátor – lehetővé teszi, hogy a nyomtató mindenhová elkísérje a családot. Kezelése gyerekjáték! Mindössze hat gomb segítségével használható a számos képjavító funkció: az arcfelismerés és arcvilágosítás, a vörösszem-korrekció, valamint a kedvenc színvilág beállítási lehetőség gondoskodnak a kiválasztott képeslapok megfelelő minőségéről.
 
Kedvenc üdvözlőlapunkat akár délután a családdal, akár a nyaralás folyamán is bárhol, bármikor kinyomtathatjuk, így lepve meg az otthoniakat, az ünnepeltet vagy éppen az életük egyik legizgalmasabb eseményére készülő iskolakezdő lurkókat.
 
A Canon képeslapküldő szolgáltatása az alábbi honlapon érhető el:
[%A=http://www.canon-europe.com/greeting_cards/index.asp%]http://www.canon-europe.com/greeting_cards/index.asp[%A%]