Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-08-08

A Sony Ericsson bejelentette legújabb mobiltelefonját, melynek elegáns külsejében egy igazi középkategóriás belsÅ? lapul, de vajon elég lesz ez a versenytársakkal szemben?

 
A nagysikerü és sokak által hosszú ideig használt Sony Ericsson T610 nyomdokaiba lép a T700, mely megjelenésében emlékeztet az elődre, habár az élek, és a részletek finomabbak, elegánsabbak lettek. A T700-as 2
colos
QVGA
felbontású 262 ezer színes
TFT
LCD
megjelenítővel rendelkezik. A készülék négysávos
GSM
valamint
GPRS
/
EDGE
és
HSDPA
kommunikációra is képes. Belső 256
MB
-os memóriája
M2
memóriakártyákkal bővíthető. Karcsú telefon 48x104x10 milliméteres méretekkel és mindössze 78 grammos súllyal rendelkezik.
 
A telefonba egy 3.2
megapixeles
kamera is beépítésre került, melyhez mobilfény is tartozik. "Erre a telefonra mindenki fel fog figyelni" – mondta Sven Totté, a Sony Ericsson termékmarketing-vezetője. Hogy ez mennyire fog megvalósulni az egyre nagyobb arányú okostelefon megjelenések közepette az már más kérdés. Mindazonáltal akik egy elsősorban kicsi, vékony alapvető funkciókkal ellátott készüléket szeretnének azoknak érdemes lesz az új T700-ast is számításba venniük.
 
A T700 az idei év negyedik negyedévétől lesz elérhető fekete-ezüst, fekete-vörös, valamint csillogó ezüst színekben. A várható ára egyelőre nem ismert.