Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-08-08

Képek és információk szivárogtak ki az Samsung egyik újabb okostelefonjáról, mely 5 megapixeles kamerával rendelkezikâ?¦

 
A Samsung mostanában több az európai piacra szánt különlegességgel is előrukkolt. Ott volt az Omnia amit az iPhone versenytársának szántak, nemrég bejelentették az INNOV8 –at ami a Nokia N96 –nak jelent nagyon komoly konkurenciát, és most pedig egy komoly felszereltségü középkategóriás modellről szereztünk tudomást.
 
Az i7110-as modell egy hagyományos kialakítású készülék, melyben 5
megapixeles
AF
rendszerü kamerát találunk és feltételezhetően
Symbian
operációs rendszert találunk majd rajta. Az egész telefon illetve a gombok kialakítása, elrendezése kísértetiesen hasonlít a Nokia N82-re (lényegesen elegánsabb kivitelezésben) azzal a fontso különbséggel, hogy az új Samsung számgombjai láthatóan nagyobbak és remélhetőleg jobban használhatóak lesznek mint a Nokia esetében tapasztaltuk.
 
A készülék feltételezhetően érintőképernyővel rendelkezik amihez a kijelző alatt a Samsung optikai egere található. A jelenlegi adatok nagy része inkább csak találgatás, de feltételezhetjük a
GPS
modult és a
microSD
kártya bővíthetőséget is, melyek majdnem biztosak.
 
A piaci megjelenés egyelőre nem ismert ahogy az ára sem, de az eddigi gyakorlat alapján az őszre, esetleg a karácsony előtti időszakra várható a megjelenése.