Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2008-08-07

Az LG Electronics piacra dobja új, ergonómikus tervezésü L42 monitorszériáját, amely elsÅ?sorban az üzleti, irodai felhasználók számára készült.



Az LG új L42 monitorszériája kialakításának köszönhetően szinte bármilyen üzleti környezetben jól mutat az általános berendezésü irodáktól kezdve a számítógép laborokig, sőt még a kereskedők üzlethelységeiben is.

„Számos innovatív funkcióval ruháztuk fel az LG új L42 monitorjait, hogy a felhasználók hatékonyabban és kényelmesebben tudjanak dolgozni” – mondta Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója. „Úgy alkottuk meg a széria modelljeit, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelő monitort a változatos megoldásokat igénylő munkakörnyezetnek megfelelően. Funkcióik széles skálájával az LG monitorjai a legjobb választási lehetőséget nyújtják, bármely üzleti vállalkozás számára.”

Az egyik legjobb példa az L42 széria üzleti/irodai funkcióira az L42P modell állítható lábazata, amely lehetővé teszi, hogy a tengelye mentén 90 százalékban elforgassuk a monitort és a képernyőn látható dokumentumot a normál méret 100%-ában jelenítsük meg. A monitor lábazatán könnyedén beállíthatjuk a képernyő magasságát is, így mindenki egyéni igényeinek megfelelően használhatja.

[%IMAGE=6383%]
Az LG L42 monitorszériája minőségi grafikus megjelenítésre képes, ezért a tervezők, építészmérnökök, grafikusok és a filmkészítők is hasznát veszik majd. A monitorok 5 ms-os válaszideje garantálja a dinamikus tartalmak éles, szellemkép-mentes megjelenítését. A készülékek 8000:1 kontrasztaránya a legfejlettebb módon jeleníti meg a színeket, ezért a diagramok és a grafikonok olvashatóbbak lesznek, illetve könnyebben kezelhetjük majd az olyan grafikailag intenzív alkalmazásokat, mint például a tervezőprogramok.

A monitor megjelenítési módjait könnyedén beállíthatjuk a 16 színü képernyőmenün keresztül, amely a korábbi modellekben használt 8 színü képernyőmenü továbbfejlesztett változata.

Az LG L42 szériája S, T, H és P betüjelzésü modellekből áll és a különféle igényekhez igazodva mindegyik típus rendelkezik olyan előnyös megoldásokkal, amelyek általános üzleti/irodai (S&T) vagy ergonómiai (H&P) szempontból hasznosak bármely felhasználónak. Az LG egyéni vásárlók számára is ajánlja a monitorokat; az L42 monitorszériája már kapható Magyarországon.

[%UNDERLINE%]Termékspecifikációk[%UNDERLINE%]
Képernyőméret: 17 és 19
inch
(A kapható méretek modellenként eltérhetnek)
Fényerő: 300nits
Kontrasztarány: 8000:1 (DFC)
Betekintési szög: 170°/170°
Válaszidő: 5 ms
Felbontás: 1280x1024
Lábazat: dönthető, forgatható, állítható magasság, kettős forgópánt
(A lábazatok típusa modellenként eltérhet.)