Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-07-30

A mai napon indította el saját webáruházát Magyarországon a BenQ, a belépÅ? szintü LCD monitorokról, projektorokról és noteszgépeirÅ?l ismert gyártóâ?¦

 
A [%A=http://www.benqshop.hu/%]www.benqshop.hu[%A%] oldalon a gyártó legnépszerübb termékeit vásárolhatjuk meg egyszerüen és kényelmesen, otthonról, házhozszállítással. A BenQ Shop-ban megtaláljuk a Joybookok A, R és S sorozatát, különféle méretü
LCD
monitorokat, projektorokat, digitális fényképezőgépeket, adathordozókat és egereket.
 
A BenQ célja olyan egyszerüen kezelhető online platform létrehozása volt, mely kényelmes megoldást kínál a gyártó termékeinek megvásárlásra. A BenQ Shop megnyitásával minden felhasználó otthonról, kényelmesen juthat hozzá a BenQ termékeihez. A cég színeit és arculatát tükröző weboldalon megtalálhatóak a gyártó legnépszerübb termékei, melyekről részletes leírást és képet is találhatunk az oldalon. Három termékkategóriában, a Joybookok-nál, LCD monitoroknál és projektoroknál összehasonlító táblázat segíti a még egyszerübb és jobb választást a termékek között.
 
A BenQ Shop-on keresztül rendelt termékek házhozszállítása 5 munkanapon belül történik, amennyiben elérhetők raktárkészleten. A szállítási költség pedig az egész ország területén egységes tarifa alá tartozik. A vásárlásra kiválasztott termékeket átvehetjük személyesen is a Net Kft. üzletében.
 
A BenQ hosszútávú céljai közé tartozik, hogy a gyártó termékportfoliójának valamennyi terméke elérhető legyen a BenQ Shop-on keresztül.