Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-07-28

A Dell Latitude XT konvertibilis tábla PC-k egy új meghajtó program segítségével többszörös érintési képességekkel ruházhatók felâ?¦

 
Az új Windows 7 bemutatása során a készülő operációs rendszer egyik újdonsága a többszörös érintési ( Multi-Touch ) képesség volt. A Dell Latitude XT tábla
PC
-k azonban már egy új meghajtó program segítségével az egyebek mellett iPod Touch és iPhone készülékeknél is látott többpontos érintési képességekkel ruházható fel.
 
A frissítés révén ha az érintőképernyőre két ujjunkat helyezzük görgethetünk hosszú dokumentumokban, vagy mozgathatunk képeket egy programban. A nagyításhoz/kicsinyítéshez pedig két ujjunkat kell távolítanunk vagy közelítenünk. Ezen felül lehetőség van dupla érintés esetén programozható funkciók beállítására.
 
A kapacitív érintőképernyővel felruházott konvertibilis gép ezután még kényelmesebben és jobban használható, melyhez mindössze egy új meghajtó programot kell letölteni. A frissítés a [%A=http://support.dell.com/%]http://support.dell.com/[%A%] oldalon keresztül lesz elérhető.