Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Olorin - 2008-07-24

A Juicebar azonnal segítséget nyújthat akkor, amikor telefonunk akkumulátorának leginkább szüksége lenne ráâ?¦

 
A mobiltelefonok egyik kritikus jellemzője, hogy mennyi ideig bírja egy feltöltéssel. Lehet azonban bármilyen remek készülékünk, Murphy nem alszik, és biztosan olyankor merül le az akku, amikor egy létfontosságú hívás várunk vagy bonyolítunk éppen.
 
Az ilyen esetekre jó, ha kéznél van valamilyen gyorsan - és olcsón! - igénybe vehető töltési lehetőség. A Juicebar nevü eldobható mobiltöltő nem igényel hálózati csatlakoztatást, arra ott van a készülékkel kapott gyári töltő. A Juicebar, amelynek bolti ára mindössze 6 USD (kevesebb mint 1000 forint), egy óra alatt képes feltölteni egy teljesen lemerült mobiltelefon akkut, és így újabb 60 perc beszélgetési vagy 480 perc készenléti időt nyerhetünk. Mindössze csatlakoztatni kell az eldobható eszközt a telefonhoz, és akár töltés közben is folytathatjuk az
SMS
-ek küldését vagy fogadását.
 
A Juicebar jelenleg a Nokia, a Sony, a Samsung, a Motorola és a Blackberry készülékek vészfeltöltésére van felkészítve, de már folyik az LG telefonokhoz igazított változatok előkészítése is. A felhasznált fejlett technológiáknak köszönhetően a feltöltésre kész Juicebar akár 5 évig is megőrizheti töltését (a cseregaracia is 5 évre szól!), így a tavaly vásárolt, de fel nem használt példányt még jó sokáig készenlétben tarthatjuk.
 
Gyártó: [%A=http://www.juicebarenergy.com/%]http://www.juicebarenergy.com/[%A%]