Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sci-Fi - 2008-07-22

Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Németország után Magyarországon indította be kereskedelmi tevékenységét a KASA.cz csoport. A cég www.logik.hu címen elindította új webáruházátâ?¦

 
A cég, amely mögött az Arca Capital befektetési társaság áll, minden említett országban a legnagyobb webáruházak üzemeltetője,. A KASA-csoport immár Magyarországon is az on-line vásárlás előnyeit kínálja. A cég sikereit a magas szintü szolgáltatásoknak, rugalmasságának, hibátlan logisztikai háttérének és technológiájának valamint pénzügyi versenyképességének köszönheti.
 
A LOGIK.hu Kft. Magyarországon bejegyzett cég, ami a fogyasztóknak magas szintü jogi biztonságot nyújt. Magyarországi vásárlóinknak kiváló minőségü és egyedi, a helyi viszonyokhoz alkalmazkodott hozzáférést kívánunk nyújtani“[%ITALIC%] – mondta Kasa Martin, a KASA.cz ügyvezetője. „[%ITALIC%]Terjeszkedésünk célja, hogy piacunkon két éven belül bekerüljünk a három vezető cég közé.“
 
Az első magyar vásárló  – a dolog külön pikantériája, hogy ez még a próbaüzem alatt történt ­– a MIO Moov navigációs rendszert vette meg a webáruházban, 59.871 forintért. A látogatottság az első napokban elérte a napi 1.000-1.200 látogatót, az oldalra eddig összesen 15 ezer felhasználó kattintott. Az üzemeltetés harmadik napján a forgalom már  1,7 millió forint volt.
 
 „ Azért döntöttünk a magyarországi piacon való terjeszkedés mellett, mert a közép-kelet-európai piacok kiváló lehetőséget nyújtanak a webáruházak további fejlődésére. És Magyarország valóban érdekes üzleti lehetőségeket kíná l – hangsúlyozta az ügyvezető.  
 
  „A jövőben mindenképp bővíteni fogjuk választékunkat, méghozzá a magyarországi vásárlók igényei alapján. De elsősorban szeretnénk megtanítani őket az on-line vásárlásra. Hiszen az internetes vásárlásnak számos vitathatatlan előnye van – várakozás nélkül, a nap 24 órájában non-stop, kényelmesen otthonról  vagy az  irodából, a klasszikus boltok árainál sokkal előnyösebb árakon, de azokkal egyenértékü garanciák és biztonság mellett“ – fejti ki az értékesítési stratégiát a magyarországi országmenedzser, Boldizsár Erik.
 
A LOGIK.hu elsősorban a interneten történő vásárláshoz kapcsolódó hiedelmek és aggodalmak eloszlatására kíván összpontosítani. Ebben segíthet a „Tanuljon meg az interneten vásárolni”  elnevezésü oktatási program, amely Szlovákiában és Csehországban nagy visszhangot váltott ki. A vásárlókat az előnyös akciók, a legkeresettebb termék 24 órán belüli szállítása, a speciális szezonális kínálatok vagy a kiválasztott termékek árának és müszaki paramétereinek gyors összehasonlíthatósága is megragadhatja. Ezen kívül a LOGIK.hu díjtalan kiszállítást kínál Magyarország egész területére.