Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-07-21

Különleges kialakítású, extra szolgáltatásokat kínáló perifériákat mutatott be az Icon7 Magyarországonâ?¦

 
A gyártó a Sentido billentyüzet és egér kombó, valamint a Cyris T600 webkamera bemutatásával teljesen felhasználóbarát és maximális kényelmet biztosító beviteli perifériákat kínál, melyek ötvözik a modern design-t és technológiát a kezelhetőség egyszerüségével. A Nyugat-Európában népszerü gyártó a mindennapi számítógép kezelést kényelmessé tevő perifériákkal mutatkozik be Magyarországon, a közeljövőben pedig több játékosoknak szánt termék bevezetését is tervezi.
 
A Sentido billentyüzet és egér kombinációja, mely vezeték nélkül kapcsolódik a számítógéphez. A kombó különleges, modern kialakítást kapott. A billentyüzet formája illeszkedik az ujjakhoz, kényelmes tenyértámaszt kínál, a billentyük és gyorsbillentyük mérete és elhelyezése a lehető legkényelmesebb és legegyszerübb használatot nyújtja. A billentyüzet Smooth Easy Touch borítást kapott, mely a notebookok érintőpadjához hasonlóan kellemes tapintású. A FastFint funkció a billentyüzet színezetére utal, és abban segít, hogy gyorsan megtaláljuk azt a billentyüt, amire az adott pillanatban szükség van. Az egér szintén a teljes kényelmet szolgálja tenyértámasszal, csúszásmentes bevonattal és a tenyérhez illeszkedő formával, mérettel.
 [%IMAGB=6091%]
A kombó vezeték nélkül 2.4
GHz
-es frekvencián kapcsolódik a számítógéphez, mely felismeri az ezen a sávon müködő más eszközöket. Titkosítja az adatátvitelt, és kiküszöböli a interferenciális zavarból eredő késéseket.
 
A Cyris T600 webkamerát azon sokat utazó felhasználóknak tervezték, akik mindig szeretnének elérhetők lenni. A webkamera könnyen hordozható, kis lappá hajható össze, mely kihajtva a SmartTwist kialakításnak köszönhetően 360fokban fordul el. A Cyris T600 1.3
megapixeles
felbontást, és kiváló minőségü képeket kínál. Az extra funkciók arc-fókuszt, képminőség javítást és szórakoztató effektek beszúrását támogatják.
 
Az Icon7 termékei már kaphatók Magyarországon. Áruk:  Sentido kombó – 13.800 Ft, Cyris T600 webkamera – 12.000 Ft.