Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2008-07-10

A 750-es és 950-es sorozat modelljei lesznek Európában az elsÅ? tévék, amelyek csatlakoztathatóak az otthoni hálózatokhoz...

 
A Samsung Electronics legújabb Crystal Design 
LCD
és
PDP
tévéit  a világ egyik legnagyobb szórakoztató elektronikai kiállításán, az IFA-n mutatja be a 2008. augusztus 29. és szeptember 3. között Berlinben. A 750-es és 950-es Crystal Design sorozat szeptembertől lesz elérhető Európában.
 
A 750-es és 950-es Crystal Design sorozat izgalmas új kapcsolódási jellemzői miatt eltérnek a Samsung eddigi modelljeitől. Ezek lesznek Európában az első tévék, amelyek csatlakoztathatóak az otthoni hálózatokhoz. Multimédiás fájlokat érnek el közvetlenül akár az internetről is, illetve a beépített tartalom és az
RSS
olvasó gondoskodik a felhasználók digitális életének kényelméről.  A 950-es sorozat – amely a divatos Platinum Black színben is elérhető lesz - egyesíteni fogja magában az új multimédiás kapcsolódást, a tartalom szolgáltatást és az
USB
-n keresztüli
HD
lejátszást a Samsung
LED
technológiájával. A 750-es sorozat is kiemelkedő kontrasztélményt és képminőséget nyújt a nézőknek. Az új sorozat ráadásul környezetbarát technológiával készül.
 
Minden ötödik készülék a Samsung gyártósorairól érkezik a boltok polcaira köszönhetően annak, hogy a Samsung rengeteget áldoz innovációra. A vállalat célja, hogy generációról - generációra jobb modelleket készítsen. A pozitív piaci visszajelzések hatására a Samsung megtartotta a 6-os szériás Crystal Design-ra jellemző vékonyságot és lesimított éleket. Ugyanakkor új színekkel, kapcsolódási lehetőségekkel bővítették az új széria tévéit a Samsung mérnökei.
 
„A Samsung Crystal Design széria új kapcsolódásai nagyon izgalmasak. A felhasználóink még több digitális és multimédiás tartalmat érhetnek el egyetlen készülék segítségével. Ez a megoldás a Samsung vezető pozícióját is megerősíti az európai tévéeladási versenyben” – hangsúlyozta Michael Zoeller, a Samsung európai TV marketing menedzsere.
 
A Samsung legújabb Crystal Design termékeit a látogatók az IFA kiállítás 20-as csarnokának 101-es standján tekinthetik meg 2008. augusztus 29. és szeptember 3. között.