Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2008-06-24

LG Secret mobiltelefon – a legkeskenyebb 5 megapixeles kamerás telefon a mobilpiacon


 
A kialakításnál használt anyagok úgy védik a telefont, hogy az mindenkor megtartsa újszerü állapotát. A telefon már kapható a mobilszolgáltatók üzleteiben országszerte. Mint ahogy az élet minden területén, a mobiltelefonokkal szemben is egyre növekednek és folyamatosan változnak az elvárások. Ma már nem pusztán egy használati eszközt látunk a telefonunkban, hanem egy olyan igényes kivitelü személyes tárgyat, amit mindig magunkkal hordunk és amelytől számos olyan funkciót várunk el, amely megkönnyítheti mindennapjainkat. A rendezvényen Ördög Nóra és Sebestyén Balázs közremüködésével mutatták be a legújabb mobitelefont. Balázs és Nóri azokról az elvárásaikról beszéltek, amelyek számukra fontosak egy új telefon kiválasztásánál. Balázs elárulta, hogy számára elsődleges, hogy az általa választott modell csúcstechnikát képviselő funkciókkal rendelkezzen, míg Nóri a legújabb trendeket megtestesítő formatervezésre figyel fel. Mindeketten egyet értettek abban, hogy nagy előny, ha a készülék olyan anyagokból készül, amelyek még hosszú használat során is megőrzik telefonjuk szépségét.

[%IMAGB=5771%] A KF 750-es modell jelenleg a piacon kapható legkeskenyebb 5
megapixeles
kamerával felszerelt mobiltelefon, amely számos egyéb kiváló tulajdonsága mellett karbon szálas hátlapjával és edzett üveg mögé bújtatott
LCD
kijelzőjével védi a készüléket.
Biztos vagyok benne, hogy az LG Secret elegánsan kivitelezett időtálló designja és napjaink leginnovatívabb mobiltechnológiája tökéletes választás lesz a kifinomult ízlésü magyar vásárlók számára. Remélem, hogy az LG Black Label széria előző két modelljéhez hasonlóan az LG Secret is sikertermék lesz Magyarországon – mondta Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.