Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
mobilfreak - 2008-06-20

A Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) bemutatta új Gigaset C380 és C385 vezeték nélküli otthoni telefonjait, melyek üzenetrögzítÅ?vel és gazdag funkcionálitással rendelkeznek...

A Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) bemutatta új Gigaset C380 és C385 vezeték nélküli otthoni telefonjait, melyek üzenetrögzítővel és gazdag funkcionálitással rendelkeznek.

 
Az SHC a két telefonnal a technológia igényes és egyben árérzékeny fogyasztókat igyekszik kiszolgálni. A Gigaset C380/385 telefonok hosszú beszélgetési és készenléti időt, ECO DECT energiatakarékos müködést, kristály tiszta hangot és kényelmes használatot kínálnak. A telefonok
SMS
küldésre és fogadásra is alkalmasak.

A minőségnek nem kell drágának lennie. Az új Gigaset C380 és C385 vezeték nélküli telefonok kristály tiszta hangminőséget és számos kényelmi funkciót kínálnak, mint a színes kijelző, megvilágított billentyüzet és a headsettel való telefonbeszélgetés.

A Siemens Gigaset C380 és C385 telefonok fekete és ezüstszínü háza, egyszerü kialakítása könnyed használatot tesz lehetővé. A készülékek akkumulátor kezelési technológiájának és energiatakarékosságának köszönhetően a telefonok hagyományos akkumulátorral 25 óra beszélgetési időt és 240 óra készenléti időt biztosítanak újratöltés nélkül. A telefonkönyvben 150 nevet és címet tárolhatunk, és a könnyedén telefonálhatunk headsettel is úgy, hogy a hagyományos headsetet a telefon jack csatlakozójába helyezzük.

Ha nincs időnk hosszú telefonbeszélgetésekre küldhetünk és fogadhatunk
SMS
-t is. A Gigaset C385 üzenetrögzítővel rendelkezik, mely akár 25 perces üzenetet is képes tárolni, így egyetlen hívásról és üzenetről sem maradunk le.

Az ECO DECT technológiának köszönhetően a Gigaset C380 és C385 60%-kal csökkenti az energiafogyasztás hagyományos telefonokhoz képest. Szinte nullára csökkenti ugyanis az energiafelvételt, ha a telefon feltöltött vagy éppen nem használjuk.

A Gigaset C380 július közepétől lesz kapható hazánkban 13.000Ft-os bruttó fogyasztói áron. Az üzenetrögzítővel is rendelkező C385 ára 15.000Ft körül várható.