Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2008-06-19

Az LG Electronics új, kifinomult stílusú DVD mikro hifi rendszert bocsát a magyar piacra. Az FB163 az LG 2008-as digitális audio termékpalettájának egyik elsÅ? darabja...

 
Az FB163
DVD
mikro hifi hangszórójának teljesítménye miatt otthonunk elsődleges hangrendszere lehet, miközben elég kis méretü ahhoz, hogy kevésbé nagy helységben - mint például egy konyha vagy egy hálószoba - is kényelmesen elférjen. A 2.1 csatornás, 160 wattos rendszer a legkiválóbb hangminőség és a vonzó megjelenés kombinációja egyben.
 
Az FB163 hangminőségének maximalizálása érdekében az LG napjaink audiolegendáját, Mark Levinsont kérte fel a termék finomhangolására. A hifi rendszer egyedi 3 inches íves hangsugárzója javítja a hangot, valamint az LG saját fejlesztésü VSM Pro technológiájának köszönhetően az FB163 tökéletes térhatású hangzást biztosít a zene hallgatás vagy film nézés még teljesebb élményéért.
 
A készülék különleges, napfogyatkozásra emlékeztető érintésvezérelt irányítófelülete, a fényes lakkfekete design és az érintőpados navigációs technológia kombinációja. Az érintésvezérlésnek köszönhetően nincs szükség külön gombokra, így a letisztult külső is megőrzi egységességét.
 
A készüléket egy iPod dokkolóval is felvértezték a könnyebb kapcsolódás és a rugalmasság jegyében. A mikro hifi
USB
csatlakozóval is rendelkezik, így például hordozható lejátszónkon tárolt zenéinket a készüléken keresztül is hallgathatjuk, és új felvételeket is rögzíthetünk rá.
 
 
 
Az FB163 a
DVD
-k mellett természetesen
CD
-k lejátszására és rádióadások vételére is képes, valamint többek között csatlakoztatható digitális zenelejátszókhoz és
HDTV
-khez is.
 
 

 
Technikai specifikációk:
 
2 csatornás 160 wattos kimeneti teljesítmény
Mark Levinson által beállított hangzásképek,
iPod dokkoló
Eclipse Touch Lighting
Dolby Digital,
Dolby Pro Logic
II
USB Media Plus
Hordozható audió készülék bemenet (3.5mm)
Fejhallgató kimenet (3.5mm)
Vákumtöltős lejátszó
Maximális lejátszási kompatibilitás
DVD+R ,
DVD-R
,
WMA
/ MPS /
JPEG
/
DivX
CD
VSMTM Pro
“Side-Woofer” / 2x Parabola / tweeter
Közvetlen rögzítés USB-ről