Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2008-06-05

A Symantec szerint az Enterprise Vault sikerének kulcsa a vevÅ?k jelenlegi igényeinek teljesítése, és az azonnali készenlét a piac jövÅ?beli fejlÅ?désének megfelelÅ?en...

 
 
A Symantec Corporation ma bejelentette, hogy a Gartner Inc. a 2008
Magic Quadrant
for Email Active Archiving címü kiadványában a céget az élvonalba sorolta. A Symantec intelligens adatarchiváló platformja, az Enterprise Vault, tárolja, kezeli, és lehetővé teszi a vállalati adatok keresését az
e-mail
rendszerekben, a fájlszerver környezetben, a közvetlen üzenettovábbító platformokban, és a tartalomkezelő és ezekkel együttmüködő rendszerekben.
 
Az élvonalbeli vállalatoknál a legmagasabb fokú a teljesítőképesség és tisztában vannak a jövő kihívásaival”[%ITALIC%] - áll a Carolyn Decenzo és Kenneth Chin által készített Gartner-közleményben[%ITALIC%]. „Nekik vannak a legátfogóbb és a legskálázhatóbb termékeik. Ezek a cégek a legeredményesebbek a pénzügyi teljesítményt és a piaci jelenlétet tekintve. Jövőkép tekintetében véleményvezérnek tekinthetők, akik konkrét tervekkel rendelkeznek a könnyebb használhatóság, skálázhatóság és a széles termékskála kezelésére.”
 
„Véleményem szerint a Symantec az élvonalba tartozik, és továbbra is az egyetlen piacvezető annak köszönhetően, hogy képesek vagyunk teljesíteni a vevők jelenlegi igényeit az e-mailek és a strukturálatlan adatok hatékony kezelésére vonatkozóan, így a keresés gyors és teljes,”[%ITALIC%] mondta Teasdale Harold, a Symantec magyarországi területi igazgatója. [%ITALIC%]„Ezen felül, az ügyfeleink megbíznak a Symantec előrelátásában és abban, hogy képesek leszünk teljesíteni felmerülő új igényeiket ezen a gyorsan változó piacon.”
 
A Gartner szerint az e-mail archiváló
szoftverek
piaca 2007-ben 33%-al nőtt, elérve ezzel a 376 millió dollárt és előrejelzéseik szerint növekedése elérheti az évi 36%-ot is, elérve az 1,72 milliárd dollárt 2012-re.