Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-06-04

A Computex rendezvény alkalmával az nVidia bejelentette legújabb laptpokba szánt grafikus rendszereit is, melyek már Hybrid SLI rendszerrel rendelkeznekâ?¦

 
Az új GeForce 9M sorozatba tartozó, laptopokba szánt grafikus megoldások sora egészen a belépő szintü grafikus magoktól a professzionális játékgépekbe szánt modellekig terjed. Ezen felül az új rendszerek Hybrid
SLI
rendszerrel rendelkeznek, melyek lehetővé teszik a diszkrét grafikus kártya és az integrált grafikai megoldás közti gördülékeny és menet közbeni váltást. Ennek köszönhetően menetközben, újraindítás nélkül válthatunk a nagyteljesítményü grafikus megoldás és az energiatakarékosabb integrált rendszer közt.
 [%IMAGB=5577%]
Ezen felül a PureVideo
HD
mely a nagyfelbontású videók lejátszásánál segít, valaimint teljes
Blu-Ray
2.0 interaktív rendszerek támogatása is része az új sorozatnak. A játékok terén a cég mérnökei 40 százalékos teljesítmény növekedést ígérnek a korábbi 8M sorozatú modellekhez képest.
 
A GeForce 9M grafikus rendszerek várhatóan nyártól kerülnek beépítésre az újgenerációs laptopokba, mellyel megkezdődik egy új mobil számítógépes korszak kettős grafikai rendszerekkel.