Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-06-04

A Toshiba Magyarországon is bemutatta a 15,4 hüvelykes, belépÅ? szintü laptop-kínálatának legújabb tagjait, a Satellite L300 modelleket.


„A Satellite L300 bevezetésével a belép[%ITALIC%][%ITALIC%]ő[%ITALIC%][%ITALIC%] szint[%ITALIC%][%ITALIC%]ü[%ITALIC%][%ITALIC%] készülékeink kínálatát bővítjük ki”[%ITALIC%] – mondta Thomas Teckentrup, a Toshiba számítógéprendszerekkel foglalkozó divíziójának európai ügyvezetője. [%ITALIC%]„Mindent biztosítunk, amire a mobil számítógép-használatban a kezd[%ITALIC%][%ITALIC%]ő[%ITALIC%][%ITALIC%] felhasználóknak szüksége lehet, akár otthon, akár a munkahelyükön használják a számítógépet. A laptopok átfogó lehetőségeket nyújtanak versenyképes áron, és könnyen használható módon támogatják a különböz[%ITALIC%][%ITALIC%]ő[%ITALIC%][%ITALIC%] alkalmazásokat” – tette hozzá Thomas Teckentrup.

A Satellite L300 gépet a vásárlók kommunikációra, például levelezésre vagy VOIP telefonálásra, szabadidejük eltöltésére és szórakozásra használhatnak. A laptop beépített webkamerával és mikrofonnal van felszerelve a kommunikáció megkönnyítése érdekében. A laptop számos különböző konfigurációban kapható, valamint a Satellite L300 a Toshiba könnyen használható EasyMedia szolgáltatásaival egyszerübbé és élvezetesebbé teszi a digitális életstílus kialakítását. A Satellite L300-as modellek operációs rendszer nélkül is rendelhetők.

A Toshiba L300-as 15.4
colos
TruBrite bevonatú
WXGA
megjelenítővel rendelkezik, mely 200
cd/m2
fényerejü. A szokásos 10/100 –as
Ethernet
csatlakozás mellett
Wi-Fi
-vel is rendelkezik a gép. A Toshiba ConfigFree szolgáltatás problémamentes, helyfüggő kapcsolódási lehetőséget nyújt vezetékes és vezeték nélküli hálózatokhoz, így egyszerüvé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a számítógép használatot

A Toshiba L300 beépített 0.3
megapixeles
webkamerával is rendelkezik, melyhez Face Recognition alkalmazás is társul, ami a felhasználó fő arcvonásainak digitális feltérképezésével egyedi „jelszót” hoz létre, így megkönnyíti a bejelentkezést a rendszerbe.