Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2008-06-02

Azon focirajongók, akik 2008. április 28-a és június 18-a között új Epson kivetítÅ?t vásárolnak, lehetÅ?séget kapnak arra, hogy visszanyerjék készülékük teljes bruttó vételárát...


Kevesebb, mint egy hét van hátra az esztendő – férfiszemmel nézve – egyik legfontosabb eseménye, a 2008-as Labdarúgó Európa-bajnokság kezdetéig. A legnagyobb élményt ugyan egyértelmüen az jelenti, ha a stadionból szurkolhatunk kedvenc csapatunknak, azonban sok rajongónak nincs lehetősége kiutazni Ausztriába vagy Svájcba. Az EB. három hete alatt hazánkban is a megszokottnál jóval többször gyülnek össze a focikedvelők valamelyikük lakásában vagy egy szórakozóhelyen, hogy együtt éljék át a meccsek izgalmát. Cristiano Ronaldo, Alessandro Del Piero vagy Thierry Henry labdazsonglőrködése pedig akkor élvezetes igazán, ha a nézők nagy képernyőn csodálhatják legtrükkösebb cseleiket és szenzációs góljaikat. Erre az Epson kiváló megoldást kínál: az akciós áron mindössze 149.900 Ft-ba kerülő DM1-es projektorral egy normál nappaliban akár 2-3 méter átmérőjü képet is vetíthetünk, így garantált, hogy egyetlen szép mozdulat sem marad rejtve.

Azon szerencsések, akik az Európa-bajnokság meccseit már saját Epson kivetítőjükön nézik, egy nyereményjátékban vehetnek részt. Ehhez mindössze a [%A=http://www.epsonfocitipp.hu/%]www.epsonfocitipp.hu[%A%] oldalon kell regisztrálniuk, majd megtippelniük az EB. meccseinek eredményét. A legsikeresebben tippelő teljes egészében visszanyeri készüléke árát, de a második és harmadik helyezetteknek sem lesz okuk a panaszra: ők a vételár felét, ill. negyedét kaphatják vissza.

A nyereményjátékban való részvétel feltétele legalább egy Epson kivetítő akciós időszakban (2008. április 28. – június 18.) történő megvásárlása. Az indulók a vásárlást megelőzően is regisztrálhatnak az oldalon, és akár a meccsek eredményeit is megtippelhetik, a játék 18-án kezdődő második fordulójába viszont már csak azok juthatnak be, akik megadják az általuk vásárolt projektor gyári számát és egyéb azonosító adatait.