Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2008-05-30

A honlapjukon Google AdSense hirdetéseket futtatók számára nagy örömhír, hogy a hirdetésekbÅ?l befolyó bevételükhöz ezentúl nemcsak csekken, hanem elektronikus banki átutalás segítségével...

A honlapjukon Google AdSense hirdetéseket futtatók számára nagy örömhír, hogy a hirdetésekből befolyó bevételükhöz ezentúl nemcsak csekken, hanem elektronikus banki átutalás segítségével is hozzájuthatnak.  
 
(Google)Az AdSense program segítségével a honlapok tulajdonosai oly módon juthatnak bevételhez, hogy közben egy új szolgáltatást nyújtanak látogatóiknak: a Google AdSense-szel a weboldal tartalmába és az aktuális szövegkörnyezetbe illő hirdetések jelennek meg, sőt az AdSense keresőmező használatával a rendszer a keresések találati oldalain is tartalomhoz kapcsolódó hirdetéseket szerepeltet. A programban való részvétel díjmentes.
 
A banki átutalásnak számtalan előnye van – például az eddig a csekkek beváltásával járó bonyodalmak helyett a beérkező összeg az adott időszakot követő hónap 5-én egyenesen a honlap tulajdonosának bankszámlájára érkezik, ha a hirdetésekből befolyó összeg eléri a 100 USD-t.
 
Amennyiben a felhasználó adott hó 15-ik napja után oldja fel AdSense-ből származó bevétele kifizetésének visszatartását, illetve állítja át a csekkes kifizetést átutalásra, ahhoz a hónaphoz tartozó kifizetése még a régi módon történik meg.
 
- Az átutalásos kifizetés jelenleg kizárólag forintban történhet meg.  
- Forintban történő kifizetés esetén a felhasználó bevételét USA dollárban számítják ki, amit aztán az utalás napi árfolyamon váltanak át forintba.
 
A banki átutalás beállítása egyszerü és gyors. A részletes útmutató a következő oldalon található meg:
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=15920.