Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2008-05-28

A HP bejelentése szerint a HP Photosmart A826 Home Photo Centre elnyerte az Európa legjobb kis formátumú fotónyomtatójának járó rangos TIPA díjat…


A fotózási ágazat Oscar-díjaként is ismert
TIPA
zsürije külön kiemelte a HP Photosmart A826 nagyméretü, 7 hüvelykes érintőképernyőjét és különleges formatervezését.

A megjelenésében kisméretü tévékészülékre hasonlító nyomtató sokféle lehetőséget nyújt a fotók szerkesztésére és kinyomtatására. Felhasználói toll és érintőképernyős billentyüzet segítségével szerkeszthetik, tervezhetik meg és szabhatják személyre képeiket, valamint kétszázféle szegéllyel és grafikával készíthetnek eredeti fotóprojekteket: pl. üdvözlőkártyákat, képeslapokat és naptárakat.

A minőségi családi nyomtatásra tervezett eszköz 100 lapos papírtálcával rendelkezik, 13 x 18 cm maximális képméretet támogat és a HP élénk, tartós Vivera tintáival dolgozik.

„A HP Photosmart A826 Home Photo Centre mind formatervezését, mind pedig egyszerü használhatóságát tekintve áttörést jelent a fotónyomtatásban” – nyilatkozta Anja Rohbeck, a HP otthoni tintasugaras termékeinek EMEA-régióbeli marketing-menedzsere. „Az óriási érintőképernyő révén a felhasználók teljesen kihagyhatják a nyomtatásból a
PC
-t. Közvetlenül a nyomtatóba helyezhetik a memóriakártyát és a képernyőn végezhetik el a kívánt szerkesztést. A családi nyomtató élvezetesen, egyszerüen használható, és sokféle fotónyomtatási opciót nyújt az otthoni felhasználóknak.”

Főbb technikai adatok:

Méretek: 26.4 x 24.4 x 27.4 cm
Súly: 2.59 kg
Felbontás: 4800x1200 dpi
Közvetlen nyomtatás: PictBridge
Képes margó nélküli nyomtatásra: maximum 130x180 mm
Maximális használható papírsúly: 280 g/m[%SUP%]2[%SUP%]
Belső memória: 64 MB
Memóriakártya olvasó:
MS
,
MS Pro
,
MMC
,
SD
,
SM
,
xD
CF
-I , CF-II
Lapadagoló kapacitása: 100 lap