Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
mobilfreak - 2008-05-27

Az iPhone-ok függetlenítése igen egyszerü müvelet a kész programokkal azonban akik nem szeretnének ezzel bajlódni, van alternatíva ami nemcsak iPhone-hoz használható!

 
Az iPhone egy meglehetősen keresett készülék, melyet számos olyan országban, többek közt hazánkban is epekedve keresnek ahol a hivatalos forgalmazás még várat magára. Az iPhone-ok egyik leggyakrabban (és valljuk be jogosan) kritizált velejárója, hogy kizárólag szolgáltató függő verziók léteznek hivatalosan. Ennek orvoslására természetesen születtek software-es megoldások, melyek igen könnyen használhatóak, azonban azok számára akik tartanak ettől a lehetőségtől létezik egy kerülőút, melyhez nem kell egy újjal sem hozzányúlni a készülékhez (így marad az esetleges garancia és szervíztámogatás), hanem mindössze egy 0.1 mm vastag kiegészítőt kell a
SIM
kártyánk mellé, pontosabban alá tenni.
 
Az [%A=http://www.usbfever.com/index_eproduct_view.php?products_id=587%]USBfever[%A%] weblapján található aprócska kiegészítő egy némi elektronikával kiegészített lapka, melynek alkalmazásához a SIM kártyánk üres müanyag részéből egy apró darabot kell kicsippentenünk (ez természetesen nem károsítja magát a SIM-et).
 
A kiegészítő azonban nemcsak iPhone esetében müködik, hanem a webáruház weblapján közel 100 különféle mobilt találunk felsorolva, melyek esetében alkalmazható az univerzális SIM kiegészítő, melyek közt a legújabb Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, Sharp és Alcatel típusok is szerepelnek.
 
Az aprócska eszköz 23 dollárért rendelhető az [%A=http://www.usbfever.com/index_eproduct_view.php?products_id=587%]USBfever[%A%] weblapjáról, melyhez természetesen még hozzájön a postaköltség, mégis aprócska ár ez egy ilyen ötletes megoldásért.