Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-05-20

A ZyXEL kínálatában is megjelentek a nagyobb teljesítményt képviselÅ? N szabványos termékekâ?¦

 
 A legújabb hálózati technológiát, a draft
802.11n
vezeték nélküli szabványt alkalmazó NBG-415N vezeték nélküli
router
három nagyteljesítményü antennával,
WEP
titkosítással és
WPA
/
WPA2
támogatással, StreamEngine technológiával kiemelkedő teljesítményt kínál. A termék már kapható a ZyXEL hivatalos disztribútoránál, az AlphaSonic Kft.-nél.
 
A ZyXEL NBG-415N tökéletes megoldás lehet otthoni használatra, mely csúcstechnológiát és változatos hálózati lehetőségeket kínál. A Draft
IEEE
802.11n technológia minden előnyét felhasználva az NBG-415N pontosan tudja azonosítani a
kliens
számítógépeket, és kiválasztani a megfelelő módszert a rádiójelek átváltására. Draft 802.11n kliensekkel párosítva az NBG-415N teljesítményét a maximumig tornázhatjuk fel. A jövő IEEE 802.11n technológiájával az NBG-415N minimálisra csökkenti a holtpontokat, és 4-szer nagyobbra bővíti a lefedettséget, emellett pedig a régebbi 802.11b/g szabványos eszközökkel is kompatibilis.
 
A biztonságos vezeték nélküli átvitelt az NBG-415N
WPA2
funkciója biztosítja
AES
szabvánnyal. Az
SPI
tüzfal és
VPN
átjáró a biztonságos kapcsolatok kialakításáért felel távoli helyek között. A beépített Web
GUI
segítségével a biztonsági szabályok könnyedén konfigurálhatók az NGB-145N router -en, így a tartalomszürés a felhasználó igényeinek megfelelő lehet.
 
A ZyXEL NBG-415N –nek köszönhetően több alkalmazást is futtathatunk anélkül, hogy a hálózat maximális teljesítőképességét igénybe vennénk. A beépített, felhasználóbarát StreamEngineTM sávszélesség menedzsmentnek köszönhetően a ZyXEL NBG-415N automatikusan priorizálja a forgalmat az alkalmazások fontosságának megfelelően, így elkerülhetővé válik a teljesítménycsökkenés és az akadozó átvitel.
 
A Windows XP Service Pack 2-t használók számára az NBG-415N telepítése igazán egyszerüvé válik egy
USB
flash drive és a Microsoft Windows Connect Now (WCN) alkalmazás segítségével. Így anélkül csatlakozhatunk a hálózathoz, hogy konfigurációs alkalmazást telepítenénk kliens számítógépünkre.