Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-05-09

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows Update és a Microsoft Download Center weboldalakon elérhetÅ?vé vált a Windows XP SP3, valamint megkezdÅ?dött a Windows Vista SP1 automatikus terjesztése...

A Microsoft bejelentette, hogy a Windows
Update
és a Microsoft Download Center weboldalakon elérhetővé vált a Windows XP SP3, valamint megkezdődött a Windows Vista SP1 automatikus terjesztése az Automatic
Update
szolgáltatáson keresztül.
 
 
Az Windows XP SP3 bemutatásával is szeretnénk erősíteni elkötelezettségünket, hogy minden esetben minőségi termékeket kínáljunk a felhasználóknak. A harmadik javítócsomag kiváló eszköz az olyan vállalatok számára, amelyek már használják a Windows Vista operációs rendszert, de egyidejüleg használnak Windows XP-t is.
 
A Windows XP SP3 magában foglalja a Windows XP-hez korábban kibocsátott összes biztonsági, teljesítményre és stabilitásra vonatkozó frissítést, illetve néhány újdonságot is, amelyek azonban nem változtatják meg jelentősen a Windows XP felhasználói élményét, illetve nem teszik elérhetővé a Windows Vista alatt elérhető szolgáltatásokat. A Windows XP SP3 olyan újításokat tartalmaz, mint például a Network Access Protection – NAP, melynek köszönhetően egyszerübbé válik a vállalati ügyfelek számára a Windows XP és a Windows Vista együttes üzemeltetése.
 [%IMAGB=5376%]
A Windows XP SP3 frissítés célja, hogy stabil alapot biztosítson azon felhasználók számára, akik továbbra is Windows XP-t használnak, és szeretnék megelőzni az egyedi frissítésekkel járó kellemetlenségeket, illetve, hogy támogatást jelentsenek azon felhasználóknak, akik esetleg nem frissítették rendszerüket automatikusan.
 
A Windows XP SP3 elérhető a Windows Update, valamint a Microsoft Download Center weboldalakon. Ezen kívül a Windows XP SP3 automatikus terjesztése nyár elején indul.