Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2008-04-30

Idén is megrendezésre került az Adobe EEMEA találkozó, ahol egyebek mellett az is kiderült, hogy a CS3 és Acrobat Közép-Európában is a legnépszerübb...

 
Idén is megrendezésre került az Adobe EEMEA találkozó, ahol a regionális disztribútorok és partnerek megoszthatták egymással tapasztalataikat, értékelhették az elmúlt évek eredményeit, és új célokat fogalmazhattak meg. A harmadik EEMEA találkozónak a görögországi Kos szigete adott otthont; az esemény házigazdája Christopher Brennan, az Adobe regionális igazgatója volt. A közép-európai disztribútorok között hazánkat a Trans-Europe Kft. képviselte, de az Adobe olyan neves partnercégeket is meghívott az eseményre, mint a Woodwing, a Xerox és az Apple.

[%BOLD%]Közép-Európában is a CS3 és az Acrobat a legnépszerübb
[%BOLD%]
A konferencia előadói kiemelkedően fontosnak és igen eredményesnek nevezték a régiót. A közép-európai, közel-keleti és afrikai fejlődő és felzárkózó országokban egyre többen választják az Adobe kreatív, webes, nagyvállalati, kormányzati és oktatási szoftvereit, megoldásait. Ahogy Nyugat-Európában, a régió országaiban is az Adobe Creative Suite 3 kreatív szoftverei és az
Adobe Acrobat
8 dokumentumkezelő program a legnépszerübb. A térséget súlytó gazdasági nehézségek ellenére az Adobe kétszámjegyü növekedést könyvelhet el a régióban.

Népszerü az Adobe oktatási programja

David Heath, az Adobe oktatási programjának vezetője örömmel üdvözölte, hogy a hazai disztribútor jóvoltából a magyar diákok számára is elérhető az Adobe diákprogramja, amely egyedülálló, 70-90%-os kedvezményt biztosít számukra. Heath szerint rendkívül fontos, hogy olyan eszközöket adjunk a tanárok és a diákok kezébe, amelyek megkönnyítik, illetve új alapokra helyezik az oktatást és a tanulást egyaránt. Az Adobe K-12 licenckonstrukciója például lehetőséget biztosít arra, hogy a kedvezményes licencvásárlási feltételek mellett az iskola egy komplex tananyagot is összeállítson, amelyből a diákok megtanulhatják az információs társadalom ezen új eszközeinek hatékony kezelését.

[%BOLD%]Rangos elismerés a hazai disztribútornak
[%BOLD%]
A Trans-Europe Kft. technikai csapata a hazai Adobe közösség visszajelzései alapján a magyar felhasználók igényeit, felvetéseit és problémáit közvetítette az Adobe felé. (Ilyen kérdés például a lokalizáció, amely várhatóan gyorsabb lesz, így új termék megjelenésekor a magyar verzióra sem kell majd sokat várni.) A Trans-Europe Kft. marketingcsapata pedig a hazai kereskedelmi és Anti-Piracy kampányokat mutatta be a konferencia résztvevőinek. Az Adobe Channel Star of the Year díjjal jutalmazta a hazai képviselet munkáját.