Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2008-04-25

Alan S. Song az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezetÅ? igazgatója bejelentette, hogy 2008-ban hosszú távú együttmüködést köt Talmácsi Gáborral...

 
„Célunk támogatni a tehetséget és elősegíteni a győzelmet, ezzel természetesen elősegítve azt is, hogy egy ilyen pici ország, mint a miénk a lehető legmesszebb vihesse hírét kiválóságainak. Amennyiben ezt mindannyian elfogadjuk, akkor azt is elfogadjuk, hogy az LG Viewty-Talmácsi ’special edition’ az a hordozó, amely a világ bármely pontjára eljutva Talma hírét viszi a rajongó kezében” - mondta Nagy Zsolt regionális marketingvezető.
 
A Hungaroring boxutcájában tartott eseményen Alan S. Song ügyvezető igazgató bejelentette, hogy az LG a 2006-2007-es ’Aspar Team’ csapatának támogatása után magát Talmácsi Gábort, Magyarország történetében első és egyetlen gyorsaságimotoros-világbajnokát támogatja a 2008–as évben. Szándékok szerint egy hosszú távú együttmüködés reményében. Talma, aki éppen motoros Nagydíjai között szakított időt arra, hogy részt vegyen ezen a sajtótájékoztatón az esemény központi szereplője volt. Nemcsak meglepő és lendületes volt motoros érkezésével, hanem ajándékai miatt is maradandó élményeket szerzett a sajtó képviselőinek.
 
Talmácsi Gábor világbajnok köszönetét fejezte ki az LG ügyvezető igazgatójának és elmondta, hogy „Nem hittem volna, hogy létezik olyan kamerás telefon, amely ilyen elképesztő sebesség mellett is képes élethü, átélhető videót készíteni. Remélem, sokan látni fogják. Ha pedig éppen nem a pályán vagyok, akkor a versenyeket ezen a legújabb plazma tévén nézem majd.”
 
Az LG úgy érezte, hogy ez az a készülék, amely a legméltóbb arra, hogy Magyarország motorsportjának legrangosabb versenyzője, Talmácsi Gábor dedikálja. A Viewty bemutatása óta csak az első öt hét alatt több mint 310.000 darabot adtak el az európai piacon az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban, mely országokban most is naponta 6,300 darab LG Viewty talál gazdára. Ezzel a számmal az LG rekordot döntve felülmúlta a cég két korábbi sikeres modelljének, az LG Chocolate és az LG Shine telefonoknak ugyanebben a periódusban elért eredményeit.