Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
Steele - 2008-04-09

A McLaren Mercedes büszkén jelenti be, hogy az Olympus lett a cég hivatalos partnere...



A McLaren Mercedes büszkén jelenti be, hogy az Olympus lett a cég hivatalos partnere a fényképészeti feladatok területén. Az Olympus hosszú múltra tekint vissza a Forma 1 történelmében, olyan hírességeket lencsevégre kapva, mint Mario Andretti, Ronnie Peterson, James Hunt, Ayrton Senna, vagy Michael Schumacher. Az új partnerség segítségével a cég továbbra is fenntartja kapcsolatát a sportággal.

Az angol fotográfus, Jon Nicholson, aki Olympus E-3 tükörreflexes fényképezőgépet használ, a 2008-as teljes szezont a McLaren csapatával fogja eltölteni, ahol nem csak a pályán történő, de a kulisszák mögötti eseményeket is dokumentálja.

„Örömmel üdvözlünk, egy ilyen megbízható márkát a partnereink között, mint az Olympus.”[%ITALIC%] – mondta Ron Dennis, a McLaren csoport elnöke – [%ITALIC%]„A fotográfia olyan jellemző pillanatokat képes elkapni a versenyről, amelyekből könnyen ikonok válhatnak. A mozgókép erre nem képes.”

A [%A=http://www.Olympus.co.uk%]www.Olympus.co.uk[%A%] honlapon nyomon követhető lesz az Olympus által delegált fényképészek munkája. A látogatók egy versenyen is részt vehetnek, amelynek fődíja a Jon Nicholson által használt fotós felszerelés lesz.