Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2008-03-04

A Logitech ClearChat PC Wireless fejhallgató 2,4 Ghz-es vezeték nélküli adatátvitelt, egyszerü üzembehelyezést és kiváló hangminÅ?séget kínálâ?¦


A Logitech bemutatta első vezeték nélküli sztereó fejhallgatóját, amit kifejezetten számítógépes internet-telefonhívásokhoz fejlesztettek ki. A Logitech ClearChat
PC
Wireless fejhallgató kiváló minőségü sztereó hangzást és 2,4
GHz
-es vezeték nélküli adatátvitelt kínál, melyek együttesen lehetővé teszik, hogy
VoIP
telefonhívásaink során ne legyünk helyhez kötve, hanem szabadon mozoghassunk.

„Egyre többen használják az internetet telefonálásra, de ez idáig választaniuk kellett, hogy vezetékes fejhallgatót használnak, ami a számítógéphez köti őket, vagy feláldozzák a jó hangminőséget[%ITALIC%]” – mondta Gina Clark, a Logitech
internet
kommunikációs üzletágának alelnök-vezérigazgatója. [%ITALIC%]„A Logitech ClearChat PC Wireless fejhallgatónak köszönhetően akkor is folytathatjuk a megkezdett beszélgetést, ha közben szendvicset készítünk a konyhában, hátradőlünk a kanapén vagy levegőzünk egyet az erkélyen. A számítógépes telefonhívások még soha nem voltak ennyire kényelmesek és jó hangminőségüek!”
[%IMAGB=5014%]
A Logitech ClearChat PC Wireless használata közben akár 10 méterre is eltávolodhatunk a számítógéptől. A tartozék
USB
vevőegység könnyen csatlakoztatható bármilyen PC vagy Mac számítógéphez, szoftvertelepítésre és eszközpárosításra nincs szükség. Hogy egyetlen hívásunk se szakadjon félbe, a ClearChat PC vezeték nélküli fejhallgató 2,4 GHz-es, interferencia-szürős adatátviteli megoldása még a legzsúfoltabb környezetben (repülőtéren, irodában vagy szállodában) is gondoskodik a folyamatos tiszta hangzásról.

A ClearChat PC Wireless lézerrel hangolt hangsugárzói gazdag sztereó hangélményt nyújtanak. A telefonbeszélgetéseket megkönnyítendő, a fejhallgatón zajszürős mikrofon kapott helyet, ami rugalmas karja segítségével továbbá a számunkra legkényelmesebben beállítható. A fejhallgató jobb oldalán hangerőszabályzó és mikrofon-némító gombok kaptak még helyet. További extra, hogy a mikrofon automatikusan elnémul, ha karját felfelé fordítjuk. Biztonságunk érdekében a mikrofon halvány vöröses fényben ragyog, mikor le van némítva.
A ClearChat PC Wireless tervezésénél a kényelem volt az egyik elsődleges szempont: a fejpánt puha bélést, a fülhallgatók pedig plüss párnákat kaptak. A fejhallgató szinkronizálható a legismertebb internetes-telefon alkalmazásokkal, mint például a Skype, a Windows Live, a Yahoo!, a Google Talk vagy az AIM.

Az internetes hívásokon túl a ClearChat PC Wireless fejhallgató kiváló hangminőségének köszönhetően tökéletesen megfelel zenehallgatáshoz, filmnézéshez és számítógépes játékokhoz is.

A Logitech ClearChat PC Wireless fejhallgató megjelenése Európában májusra várható 100 eurós áron.