Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2008-02-20

A globális laposképernyÅ?s piac egyik vezetÅ? szereplÅ?jeként ismert LG Electronics világszerte piacra dobja az â??ultra-minimalistaâ?? PG60-at, a cég keret nélküli plazma TV-jét.

 
A PG60 a legletisztultabb külsejü TV, amelyet az LG, vagy bármely gyártó valaha is készített[%ITALIC%]” – mondta Simon Kang az LG Digital Display Company vezetője.[%ITALIC%] „Olyan akár egy falra függesztett müvészi alkotás. Letisztult formájának köszönhetően nincsen olyan része, amely elvonhatná figyelmünket a TV hihetetlen képminőségéről. Ez a készülék valóra váltja a keret nélküli TV-ről szőtt álmainkat.”
 
Az LG PG60 az első keretmentes egy síkfelületet alkotó design TV. Korábban a plazma TV-k képernyőjét vastag keret fogta körül, ám a PG60 esetében a képernyő és a TV készülék egyetlen átmenet nélküli egészet képez. A PG60-as olyan, mintha egy fekete üvegtáblát akasztanánk a falra.
 
Az új Full
HD
televízió esztétikus külseje nem ment a képminőség rovására, mert a készülék piacvezető 30,000:1 kontrasztaránnyal, ’Fluid motion’ technológiával rendelkezik, amely több mint 180
Hz
-es képfrissítésről gondoskodik. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően a PG60 képteljesítménye THX Display tanúsítványt kapott, amely a szórakoztató elektronikai ipar vezető technológiai és minőségi garanciát biztosító standardja. Az LG az első élvonalbeli szórakoztató elektronikai cég, amelynek plazma
HDTV
-je THX minősítést kapott.
 
A PG60-as láthatatlan hangszórókkal rendelkezik, így a jobb hangzás mellett a TV külseje is szebben néz ki. Az elismert audió szakértő, Mark Levinson által tökéletesített egyedi rendszer hangszóróvezérlőket rejt körben a teljes káva kerületén, ezért nincs szükség a hagyományos vezérlőkre és a hozzájuk kapcsolt rácsokra. Így a készülék nem csak egy keskeny letisztult külsővel büszkélkedhet, hanem egy virtuális hangfallal is, amely gazdag hangzásvilággal ajándékoz meg minket.
 
A TV-ben az LG továbbfejlesztett plazma paneljét találjuk, amely az LG Dual
XD
Engine technológiájával kiegészítve megfelel a 2008-as év követelményeinek. Az új technológiának köszönhetően hosszú ideig tévézhetünk anélkül, hogy elfáradna a szemünk.
 
Az LG azoknak készítette ezt a TV-t, akik többre vágynak, mint egy kiváló minőségü képpel rendelkező készülékre és azt szeretnék, ha TV-jük tökéletesen beleolvadna lakásuk enteriőrébe.
 
Specifikációk:
 
Egy síkfelületet alkotó design
Virtuális hangfalak
2008-as új panel
30,000:1 kontrasztarány
Full HD
’Fluid motion’ technológiával (180 Hz -nél gyorsabb)
Dual XD Engine
THX/ISF
Clear Voice
AV
Mode / 4 HDM /
USB
2.0 Full HD stílusos OSD design
100,000 óra garancia