Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2008-02-11

A Samsung Electronics bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját, amellyel a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress keretein belül ismerkedhetnek...

A Samsung Electronics bemutatta a 2008-as évre kifejlesztett új 5
megapixeles
kamerával felszerelt mobilját, amellyel a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress keretein belül ismerkedhetnek meg az érdeklődők.  
 
Az ’Ultra Edition’ széria készülékeinek folytatásaként bemutatott Soul mobil tökéletes egyensúlyt teremt a design és technológia világában. A Soul elnevezés a „The Spirit of Ultra” kifejezésből jön, amelyet azoknak terveztek, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a design jegyek és a technológiai tudás terén, azonban keresik azokat a lehetőségeket, amelyekkel gazdagabbá tehetik az életüket.
 
„Úgy gondoljuk, hogy a Soul lehet a válasz azoknak, akik a külső stílusjegyekre és a készülék tudására egyaránt nagy figyelmet fordítanak. A Soul-t arra terveztük, hogy folytassa az Ultra Edition termékek eredményességét, például a D900-as vagy U600-as készülékekét, ezzel tovább erősítve a Samsung pozícióját a prémium kategória piacán.” - mondta Geesung Choi, a Samsung Telekommunikációs üzletágának elnöke.
 
Egyéni ízlésre szabva
 
A Samsung számos olyan funkcióval fejlesztette ki a Soul-t, amelyekkel a felhasználók készülékkel kapcsolatos egyéni elvárásait lehet minél jobban kielégíteni. A Magic Touch by DaCP segítségével, a navigációs kijelző a felhasználó igényei szerint változik. Így például, ha a zenelejátszót használjuk, akkor a zenei funkciók jelennek meg, ha pedig a kamera funkciót alkalmazzuk, akkor a kamerára vonatkozó zoom és egyéb gombok világítanak.
 
A Soul új grafikai felülettel is rendelkezik (
GUI
), amely három különböző opció használatát teszi lehetővé a tulajdonos számára. Ráadásul a készülékek lehetővé teszik, hogy egyéni felületeinket is megalkossuk az
UCS
beállításoknál. A kijelzők a személyes igényekre szabhatóak, így kiválaszthatjuk a nekünk tetsző képeket, háttereket és színeket.
 [%IMAGB=4839%]
Rejtett mélységek
 
Az alig 12,9 mm vastag Soul készüléket 5 megapixeles kamerával, arc felismerő funkcióval, kép stabilizátorral és multimédiás adottságokkal szerelték fel, amelyek számos felhasználó igényt elégítenek ki. A készülék újdonságai között szerepel a WDR (Wide Dynamic Range) technológia is, amelyet napjainkban a legújabb digitális kamerákba építenek be.
 
Internetezéskor a 7,2
Mbps
HSDPA
funkció óriási lehetőségeket biztosít a kép és video megosztók, illetve letöltések terén. Az
Internet
kapcsolatnak köszönhetően, a
3G
-nél is gyorsabb sebességgel tölthetünk le zenét a telefonunkra. A zene könyvtár vezérlőjével és a digitális erősítővel a zenekedvelők is igényre szabott lehetőségek közül választhatnak, amelyeket tovább fokoz a Bang&Olufsen ICEpowe technológia, valamint a 3,5 mm-es headset adapter.
 
 
Európában április folyamán mutatkozik be a Soul.
 
 

Samsung Soul müszaki jellemzők


Frekvencia
HSDPA (7,2 Mbps )  GPRS /
EDGE
Tri-Band
Kamera
5 Megapixeles kamera
Power LED
Auto Focus
Wide Dynamic Range (WDR), Arc felismerő
Kép stabilizátor, kép szerkesztő
Kijelző
2,2
colos
16M
QVGA
TFT
LCD
kijelző
Specifikációk
DRM
2.0 +MDP (WMDRM)
Magic Touch by DaCP
Felhasználó által változtatható grafikai felület
FM
rádió
Multi-format Audió&Video
Bluetooth
Sztereo Headset (
A2DP
)
Bluetooth 2.0
/
USB
2.0
Memória
Belső memória +
microSD
bővíthetőség
Méret
104 X49 X12,9 mm