Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2008-01-17

A bajai GreyMatter Kft. fejlesztÅ?i megjelentették a myLink 2.0-ás verzióját...


 
A MyLink tulajdonképpen egy közösségi alapon szerveződő kedvencek gyüjteménye. Nincs más dolgunk, mint összegyüjteni és elmenteni el az édeklődési körünknek megfelelő cikkeket, blogokat, recepteket, és általában azokat a helyeket, amelyekel naponta találkozunk böngészés közben. A gyüjtemény ezután bármikor elérhető az Internetre kapcsolódó akármelyik gépről.

Keressünk hatékonyan! Érdemes sürün visszanézni, mert minél többen tesznek el, és cimkéznek fel linkeket, annál több érdekes dolgot fogunk ott találni.

A myLink közösségi linkmegosztó oldal, aminek elsődleges célja, hogy linkeket tároljon. A böngészők a linkeket a használók helyi lemezein tárolják, a myLink viszont internet-szerveren, így a kedvenceket bárhonnét és bármikor el lehet menteni, el lehet érni.

A myLinken nincs kategorizálás, itt cimkék vannak. Mire jók ezek? Arra, hogy emlékezzünk a linkjeinkre, és könnyen tudjuk őket csoportosítani. A cimkék tehát lényegre törő kulcsszavak. A cimkézés sokkal hatékonyabb technológia dolgaink csoportosításra, mint a kategorizálás.

Ugrás a [%A=http://mylink.hu/%]MyLink[%A%] oldalra!
 
Forrás: [%A=http://infovilag.hu/%]Infovilág[%A%]