Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2007-12-19

Az LG legújabb USB-s Flash meghajtói, újabb lehetÅ?ségeket nyitnak meg a pendrive-ok elÅ?ttâ?¦

 
Az
USB
-s pendrive -oknak annyi féle változata van, hogy mindet felsorolni is képtelenség lenne. A számtalan változat közt vannak pusztán külsejükben eltérőek és néha akadnak igazán egyedi ötletek is. Az LG két új
Flash
meghajtója közül az egyik, mely ujjlenyomat olvasóval rendelkezik nem számít igazi újdonságnak, hiszem számos hasonlót találhatunk a piacon. Az adatainknak maximális biztonságot nyújtó modell mellett azonban a cég bemutatott egy antivírus változatot, mely egy saját vírusirtó és figyelő rendszerrel rendelkezik. A pendrive-ot behelyezve a rajta lévő biztonsági program azonnal megkezdi az adatforgalom figyelését, káros és kártékony programok után kutatva, valamint lehetőségünk van teljes rendszerellenőrzésre is. A meghajtóhoz két teljes éves vírus adatbázis frissítési előfizetés is tartozik. A megoldás előnye, hogy a már esetleg fertőzött gépek megtisztítására is egyszerü és biztonságos módot kínál.
 
A biometrikus
USB
kulcs 512
MB
–os mérettől egészem 4
GB
–ig lesz elérhető, míg a Vaccine elnevezésü vírusirtós változat egészen 8 GB –os kapacitásig lesz. Az újdonságok várható áráról és piaci megjelenésükről jelenleg nincsenek információink.