Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-12-03

Palik Laci és csapata nyerte a Nokia és a Vodafone navigációs kincskeresÅ? játékátâ?¦

 
Palik Laci és csapata találta meg az elrejtett Arany Navigátort, a Nokia és a Vodafone közös kincskereső játékában, és ezzel legyőzte a Szekeres és a Bochkor team játékosait. A legleleményesebb játékos, aki a nyertes csapatot végül elvezette a kincshez, Palik Laci autójában utazott, így ő kapta a játék fődíját, a Nokia 6110 Navigator aranyból kiöntött mását, egy Nokia 6110 Navigatort 500.000 Ft értékü Vodafone előfizetéssel és az európai városlátogatást. A nyertes Palik team többi tagja egy-egy Nokia 6110 Navigatorral és az európai nyereményutazással térhetett haza a szerdai díjátadóról.
 
A Nokia és a Vodafone kincskereső játékára a [%A=http://www.talaljmeg.hu/%]www.talaljmeg.hu[%A%] oldalon lehetett regisztrálni, majd a honlapra ellátogató közel 40.000 érdeklődőből került ki a 9 szerencsés csapattag. A Szekeres, Bochkor és Palik team hétfőn reggel a Sláger Rádió elől rajtolt, és innentől kezdve egy titokzatos játékmester információi alapján kutattak az arany Navigator után. Mr. ? feladványait a csapatoknak kiosztott 6110 Navigatorokon keresztül juttatta el a játékosoknak, sms-ben, mms-ben, hangpostán és GPS-koordinátákkal. Budapestet bejárva a kincskeresők kisebb-nagyobb sikerrel Győr felé vették az irányt, ahol a feladatok teljesítése után megkapták a sorsdöntőnek bizonyult, fejtörő információkat. A játék során végig Szekeres Nóriék vezettek, de a talányos útmutatás miatt Eger helyett Szegedre vették az irányt a Bochkor teamhez hasonlóan. Palikék helyesen, Egerbe indultak, ahol este meg is találták az arany Navigatort és a titokzatos játékmestert.
 
A nyertes Palik csapat tagjai, kipihenték a játék fáradalmait, és már azon gondolkodnak, hogy a nyereményutazásukkal melyik európai nagyvárost látogassák meg.