Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-11-22

A Sun Microsystems, Inc. és a Vaau, Inc. bejelentették a két vállalat végleges megállapodását arról, hogy a Sun megvásárolja a Vaaut...


Ahogy a jogszabályi kötelezettségek egyre szigorúbbá válnak, a vállalatok kénytelenek újabb módszereket találni a költségek leszorítására. Az ERM-rendszerek alkalmazása, és az ebből adódó, a vállalatot és az IT-környezetet összekötő közös szókincs hozzásegíti a vállalatokat ahhoz, hogy a felhasználói hozzáférés felderítésével, definiálásával és felügyeletével csökkentsék költségeiket. A Vaau RBACx megoldása a Sun jogosultságkezelési portfoliójának elemeivel együtt lehetővé teszi a szervezetek számára a jogosultságkezelési folyamat áramvonalasítását és az auditálási költségek jelentős csökkentését.

A Vaau megvásárlásáról szóló végleges megállapodás a szokásos szerződéses követelmények teljesítésének függvénye, amely várhatóan a Sun 2007. december 31-én kezdődő 2008-as pénzügyi évének harmadik negyedévében zárul le. A megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra, mivel az ügylet nem befolyásolja a Sun részvényenkénti nyereségét.