Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-11-20

Bochkor Gábor, Palik László és Szekeres Nóra egymás ellen küzd a Nokia 6110 Arany Navigatorért...


Közös navigációs kincskereső versenyt hirdetett meg a Nokia és a Vodafone, melynek fődíja a Nokia 6110 Navigator aranyból kiöntött mása, egy Nokia 6110 Navigator 500.000 Ft értékü Vodafone előfizetéssel és egy európai városlátogatás. A kétnapos, november 26-án induló játékban három csapat küzd a nyereményekért Szekeres Nóra, Bochkor Gábor és Palik László vezetésével. Akinek felkeltette érdeklődését a játék november 21-ig regisztrálhat a [%A=ww.talaljmeg.hu%]ww.talaljmeg.hu[%A%] oldalon.

A Nokia és a Vodafone navigációs játékának honlapján regisztrálók közül 100 jelentkezőt sorsolnak ki, akik részt vehetnek a november 24-i csapatválogatón. A hírességek mellett csapatonként három játékos keresheti majd az arany Navigatort.

November 26-án, a játék induláskor mindhárom csapat kap egy-egy Audi Q7 terepjárót, laptopot és egy Nokia 6110 Navigatort a tájékozódáshoz. Az indulástól kezdve egy titokzatos játékmester információkat ad a versenyzőknek az arany Navigator hollétéről, de teljesen a résztvevőkre lesz bízva, hogy a kapott útmutatók alapján merre indulnak el, merre keresik a kincset.

A játékhoz tartozó [%A=http://www.talaljmeg.hu/%]www.talaljmeg.hu[%A%] oldalon minden szurkoló folyamatosan figyelemmel kísérheti az eseményeket, és segíthet kedvenc csapatának. Az a kincsvadász – legyen akár csapattag vagy szurkoló –, aki elvezeti a három csapat egyikét az elrejtett kincshez, megnyeri a Nokia 6110 Navigator modell 1.000.000 Ft értékü befektetési aranyból kiöntött mását és egy Nokia 6110 készüléket, 500.000 forint értékü Vodafone előfizetéssel. A telefont megtaláló csapat minden egyes tagja 1 db Nokia 6110 Navigator készüléket nyer, valamint egy általa választott hétvégi nyereményutazást a következő városok egyikébe: Londonba, Rómába, Prágába vagy Berlinbe.

„Úgy hallottam, mindenre fel kell készülnöm, mert nincs szabály, tehát kicsit tartok a fiúktól, hogy milyen „titkos fegyvereket” vetnek be. Az első lépés jogát megadom nekik, csak, hogy lássam, meddig mehetünk el, bár a csapattársaim akár még el is téríthetnek ettől az elhatározásomtól. Nem csak azért vállaltam el, hogy legyen női résztvevő is, hanem, hogy nyerjünk, hogy mi találjuk meg az arany Nokia Navigatort!” – mesélte Szekeres Nóri.

„Azt gondolom, hogy Gabi nem lesz könnyü ellenfél, mert elég szívós a Lelkem. Nem hiszem, hogy Nekem több tapasztalatom lenne, mivel néhány évvel ezelőtt, amikor egy produkció kapcsán körbejártuk Magyarországot, ő már
GPS
–szel tájékozódott, míg nekem még akkor csak terepnavigácós eszközöm volt. Nem vagyok abban biztos, hogy bármilyen előnyöm is lenne. Ráadásul, Gabi már elég rég óta használ városi navigációt, én pedig eddig még nem nagyon találkoztam olyan nagyszerü készülékkel, mint a Nokia Navigator” – latolgatta az esélyeket Palik Laci.

„Különösebb felkészülés szerintem nem szükséges az útra, a lehető legkisebb csomagot fogom magammal vinni, és természetesen tanulmányozni fogom a Nokia 6110 Navigatort, hogy megszerezzem a kellő rutint a kezeléshez. A repülés során tanultam navigációt, valószínüleg ezzel sem lesz probléma” – avatott be a felkészülése részleteibe Bochkor Gábor.

November 27-én este, egy vacsoraparti keretében adja át a Nokia és a Vodafone a díjakat a nyertes kincsvadászoknak.