Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
MaxRay - 2007-11-14

A QuickCam szoftver új verziójában egyetlen kattintással feltölthetjük videóinkat a YouTube oldalára...

A Logitech a YouTube Video Toolbox hivatalos webkamera- partnere – ma bejelentette, hogy  Logitech QuickCam szoftverének új, 11.5-ös verziójában egyetlen gombnyomással lehet majd videókat feltölteni a világ legnépszerübb videómegosztó szolgáltatására, a YouTube oldalaira.
„A YouTube
internet
oldalt a világon mindenhol kiemelkedő videómegosztó szolgáltatásként tartják számon, és nagyon sok felhasználója Logitech webkamerákkal készíti YouTube videóit” – mondta Gina Clark, a Logitech internetes kommunikáció részleg marketing igazgatója. „Meggyőződésünk, hogy a YouTube régi és újdonsült használói is örömmel fogadják majd a közvetlen YouTube elérést QuickCam szoftverünk legfrissebb változatában.”
A gyors YouTube feltöltés csak egy a Logitech számos újítása közül, amit a YouTube-ot használó webkamera tulajdonosok kedvéért vezettek be. A QuickCam
szoftver
11.5-ös verziójában a YouTube nyomógomb a Logitech QuickCapture ablak alján jelenik meg. Amint elkészítettük legújabb felvételünket Logitech webkameránkkal, elég kiválasztani a videófájlt és egyet kattintani YouTube gombra. A következő képernyőn megadhatjuk a videó adatait, címét, rövid leírását, kategóriáját és keresőszavait. (A feltöltéshez természetesen internet kapcsolat és érvényes YouTube felhasználói fiók szükséges.) A kívánt adatok kitöltése után az „Upload Video” gombra kattintva már töltődik is fel videónk a YouTube oldalára. A feltöltés végeztével a QuickCam szoftvertől egy internet címet kapunk, amit könnyen továbbküldhetünk rokonainknak vagy barátainknak.
A Logitech QuickCam szoftver 11.5-ös verziója már letölthető a [%A=http://www.logitech.com/downloads%]www.logitech.com/downloads[%A%] címről.