Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-11-12

A HP a legújabb processzortechnológiával és új szoftverekkel frissítette Integrity szerverkínálatátâ?¦

A HP-UX 11i, Microsoft Windows Server,
Linux
OpenVMS illetve NonStop Kernel operációs rendszert futtató HP Integrity és Integrity NonStop szerverek értékes rendszerszoftver-innovációkat nyújtanak a legkomolyabb számítástechnikai környezetet müködtető nagyvállalati ügyfeleknek.
Ezen túlmenően, a HP a jövőben a legújabb Montvale kódnevü
Intel
Itanium 9100 sorozatú processzorokkal szereli Integrity szervereit és szerverpengéit.
A fejlesztéseknek köszönhetően a NonStop rendszerek állhatnak az adatközpont szolgáltatásorientált architektúrájának (SOA) középpontjában. A
SOA
a számítástechnikai környezet üzemeltetésének új szemlélete, amely lazán összekapcsolt, újrahasznosítható szabványos szolgáltatásokkal elégíti aki a változó üzleti szükségleteket. A SOA architektúrán belül az Integrity NonStop szerverek a mainframe-ekkel és a linuxos gépekkel együtt gondoskodhatnak róla, hogy az IT valódi szolgáltatásként támogassa az üzletmenetet.
A Montvale processzorokkal dolgozó HP Integrity NonStop szerverek 20 százalékkal kedvezőbb ár-teljesítmény arányt nyújtanak a korábbi rendszereknél.
A HP Integrity szerverekből származó árbevétele 71 százalékkal nőtt 2007 harmadik negyedévében az egy évvel korábbi adathoz képest. Jelenleg több mint 13 ezer ISV-szoftver fut HP Integrity platformon (ebből több mint hetven alkalmazás magyar termék).