Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
MaxRay - 2007-10-29

Az APC-MGE, az energiaellátási és hütési megoldások piacvezetÅ? szállítója és a STULZ, a hamburgi klímaszabályozással foglalkozó vállalat együttmüködési megállapodást kötöttek...

 
A megállapodás értelmében az
APC
-MGE kiegészíti hütési megoldásait STULZ teremhütési megoldásaival, a STULZ pedig az
APC
InRow hütési rendszerét kínálhatja ügyfeleinek. A megoldásokhoz mindkét vállalat alkalmazástechnikai támogatást és különböző szolgáltatásokat is kínál.
 
A növekvő energiaárak és az adatközpontokkal szembeni egyre szigorodó teljesítménykövetelmények korában egyre nagyobb az igény az egyetlen forrásból elérhető energiahatékony és nagy rendelkezésre állást biztosító megoldások iránt. Az APC InRow hütési és a STULZ teremhütési kínálatának egyesítése átfogó adatközponti hütési megoldást biztosít.
 
„Mostantól egyetlen szállítóhoz fordulhatnak azon ügyfeleink, akik adatközpontjaik kritikus áramellátási és hütési problémáikra keresnek megoldást” – mondta Christian Corsin, az APC-MGE vállalati rendszerekért felelős részlegének alelnöke. „Örömmel egyesítjük a STULZ vállalat hütési szakértelmét, megoldásait és szolgáltatásait az APC-MGE újításaival és erős ügyfélbázisával annak érdekében, hogy jobban segíthessük ügyfeleinket a nagy hatékonyságú adatközpontok hütési problémáinak megoldása során” – tette hozzá Christian Corsin.
 
A megállapodás értelmében az APC-MGE kiegészíti hütési termékskáláját – amelyet jelenleg a nagysürüségü InRow ajánlata vezet – egy APC márkanévvel ellátott, a STULZ által gyártott teremhütési megoldással. A STULZ pedig az APC InRow hütési rendszerét kínálhatja majd kiterjedt ügyfélbázisának. Mindkét vállalat teljes alkalmazástechnikai támogatást nyújt a későbbiekben ezekhez a megoldásokhoz, valamint az APC-MGE különböző – például karbantartási – szolgáltatásokat is kínál majd a STULZ szerviz partnerein keresztül. Kezdetben a megállapodás csak egyes országokat érinti Európában, azonban az APC-MGE és a STULZ szándékában áll kiterjeszteni az együttmüködést az egész világra. E szerződés egy hosszú évek óta – elsősorban Kínában, Szingapúrban és a Fülöp-szigeteken – folytatott együttmüködés folytatása, ahol az MGE és a STULZ kereskedelmi és szerviz partnerként több mint 20 évig dolgozott együtt.
 
„Az APC-MGE és STULZ vállalatok kritikus infrastruktúra terén felhalmozott szakértelme hatalmas előnyt jelent ügyfeleink számára” – hangsúlyozza Kurt Plötner, a STULZ globális termékértékesítésért és -marketingért felelős igazgatója. „Az APC-MGE vállalattal ideálisan kiegészítjük egymás tevékenységét, miközben mindketten új piacokra és lehetőségekre teszünk szert. A megállapodás értelmében az APC-MGE szolgáltatja az elektromos rendszereket, és együtt biztosítjuk a gépészetet” – tette hozzá Kurt Plötner.