Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2007-10-15

Már az üzletekben az ESPRIMO Mobile, a Fujitsu Siemens Computers új professzionális noteszgép-családja...

 
A legújabb
Intel
processzortechnológiával konfigurált ESPRIMO Mobile V Value Line fejlesztésénél az optimális ár-teljesítmény arány volt az elsődleges szempont. A 15,4
colos
szélesvásznú kijelző és a teljes méretü, ergonomikus billentyüzet az irodában és utazás közben is rendkívül megkönnyíti az ESPRIMO Mobile V noteszgép használatát.
 
Az ESPRIMO Mobile U9200 fő jellemzője a karcsú és pehelysúlyú (1,8 kg) design. A 12,1 hüvelykes kijelzővel ellátott, ultrahordozható noteszgép tökéletes eszköz a maximális mobilitást fontos szempontként kezelő, sokat utazó üzletembereknek. A 14,1 colos megjelenítővel rendelkező, 2,2 kg súlyú M9400 szintén ideális útitárs. A 15,4 hüvelykes kijelzőt tartalmazó, 2,5 kilós ESPRIMO Mobile D9500 kiválóan alkalmas az asztali gép kiváltására. A vezeték nélküli
LAN
mellett valamennyi modell integrált
UMTS
/
HSDPA
technológiát is tartalmaz. Második akkumulátor telepítése esetén az ESPRIMO Mobile professzionális noteszgépek 8 órán át üzemképesek külső energiaforrás nélkül.
 
A Fujitsu Siemens Computers termékcsalád-koncepciójának lényege, hogy a családhoz tartozó noteszgépek ugyanazokat a kiegészítőket (pl. portreplikátort és második akkut) használják.