Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-10-03

Megjelent a Nokia 6300 Bikini Edition, limitált exkluzív kiadás a Bikini zenéjévelâ?¦

 
A Bikini együttes 25-dik, jubileumi koncertje alkalmából, a Nokia bemutatja a Nokia 6300 Bikini Edition, limitált kiadású készülékét. A Nokia 6300 Bikini Edition limitált széria a hagyományos kiskereskedelmi forgalomban lesz kapható, előzetes regisztráció után lehet csak hozzájutni. Az első 20 jelentkező automatikus meghívást nyer az együttes 2007. december 7-i 25 éves jubileumi koncertjére.
 
A Nokia 6300 Bikini Edition 19, az együttes által összeválogatott – köztük 4 új – slágert, exkluzív, „Bikinisre” szabott felhasználói felületet és Bikini fotóalbumot tartalmaz. A Nokia 6300 Bikini Edition készülékre 2007. október 1. és december 1 között lehet jelentkezni személyesen a Nokia mintaboltokban vagy az interneten a [%A=http://www.nokia.hu/bikini%]www.nokia.hu/bikini[%A%] oldalon, továbbá a Nokia telefonos ügyfélszolgálatánál az 1/382-1155-ös telefonszámon. A készülékeket 2007. december 15. és 31. között a Nokia mintaboltokban lehet átvenni.
 
„Bikini rajongóként nagy öröm számomra, hogy az együttes 25-dik jubileumi koncertjére a Nokia egy ilyen különleges tartalmakkal ellátott készüléket dob piacra. A Nokia 6300 Bikini Edition telefonnal a felhasználók nem csak beszélgetéseiket bonyolíthatják le könnyedén, hanem a Bikini slágereket hallgatva nagyszerüen kikapcsolódhatnak, bárhol, bármikor” – mondta el Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója.
 
„Köszönjük a Nokiának, hogy részt vesz a Bikini 25. születésnapi ünnepében. Nagy megtiszteltetés, hogy egy ekkora világcég támogat minket, és figyelemmel kíséri életutunkat. Igyekszünk a legjobbat adni a jövőben is, mint ahogy azt a Nokia is teszi a 6300 Bikini Edition telefonnal. December 7-én a SYMA Csarnokban egy több mint kétórás koncerttel, és ezzel a csodálatos telefonnal tesszük felejthetetlenné a 25. születésnapunkat. Köszönjük Nokia!” – mondta Németh Alajos, a Bikini együttes egyik alapítója.
 
A pusztán 91 gramm tömegü és 13,1 mm-nél is vékonyabb Nokia 6300 minőségi alapanyagokból készült, és modern funkciókészletet kínál napjaink fogyasztói számára. A készülék letisztult formáit és homorú billentyüit a formatervezési szempontból izgalmas, ugyanakkor tartást is biztosító rozsdamentes acélváz emeli ki. Organikus domborulataival és vonzó megjelenésével a Nokia 6300 a könnyen használható szolgáltatások széles választékát kínálja, többek között két megapixeles, zoommal ellátott kamerát, bővíthető memóriát, beépített
MP3
lejátszót és
FM
rádiót. Mindez az éles, részlet gazdag kijelzőn jelenik meg, amely életre kelti az Opera Mini Browsert, a Soduku és a Snakes III játékot, illetve egyéb alkalmazásokat.
 
A készülék bruttó vételára 59.900 Ft