Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2007-09-27

A Matsushita vezetÅ? márkája, a Panasonic bejelentette, hogy a vállalat szlovákiai gyárában, Krompacyban elkészült a három milliomodik DVD felvevÅ?...

 
2003 óta készülnek Szlovákiában a DIGA termékek és 2007 augusztusában gyártották le a három milliomodik darabot. „Ez egy jelentős méföldkő, amely bizonyítéka a
DVD
felvevők piacán elért sikernek, illetve, hogy a vállalat hosszú távon is elkötlezett európai gyártóbázisának fenntartásában.” – jegyezte meg Joachim Reinhart, a Panasonic Europe elnöke és müködésért felelős vezérigazgatója.
 
Ennek a kimagasló eredménynek megünnepléseként 3 DVD felvevő készüléket DIGA logót formázó kristályokkal díszítettek. A berlini IFA kiállítás után a három remekmü jótékonysági célokra kerül árverésre.
 
A Panasonic 2001-ben kezdte meg a DVD felvevők értékesítését az európai piacon. 2007 augusztusára már több mint 3,5 millió darabot értékesített a vállalat – a japán gyártású készülékeket is beleértve. Mindez jól példázza a Panasonic vezető szerepét a DVD felvevők piacán. Ezen túlmenően a cég továbbra is fontosnak tartja az európai gazdasághoz való hozzájárulását illetve, hogy termékei használatával a fogyasztók életminősége egyre magasabb szintet érjen el.