Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-09-26

A Samsung és Giorgio Armani bemutatatta új luxus mobilkészülékét, amely a két cég stratégiai együttmüködésének elsÅ? termékeâ?¦

A Samsung és Giorgio Armani bemutatatta új luxus mobilkészülékét, amely a két cég stratégiai együttmüködésének első terméke…  
 
 
A Giorgio Armani csoport és a Samsung Electronics bemutatta az új  Giorgio Armani – Samsung luxus mobilt. Személyesen Giorgio Armani leplezte le a várva várt készüléket a sajtó munkatársai előtt a milánói Armani/Teatroban közvetlenül a 2008-as tavaszi - nyári női divatbemutatója előtt.
 
A Giorgio Armani által tervezett és a Samsung Electronics közremüködésével létrehozott Giorgio Armani – Samsung mobil elsősorban azoknak a vásárlóknak készült, akiknek egyaránt fontos a készülékük magas szintü technikai tudása, impozáns megjelenése és tetszetős külseje.
 
A két cég számára a luxus mobil bevezetése csupán az első lépésnek számít. Távlati terveik szerint, hordozható illetve a háztartási elektronikai cikkek széles választékát szeretnék közösen létrehozni és árusítani Giorgio Armani, Emporio Armani illetve Armani/Casa márkanevek alatt. Az elképzelések alapján a készülékek egyesíteni fogják Giorgio Armani utánozhatatlan esztétikai formavilágát a Samsung úttörő, új technológiáival.
 
 „Napjainkban, életünk minden területén jelen van a divat. Nem csupán az öltözködésben, hanem a lakberendezésben az autókban, amelyeket vezetünk és természetesen azokban a technikai eszközökben, amelyeket például otthoni használatra vásárolunk. Ma már legalább annyira fontos, hogy milyen telefonunk van, vagy milyen televíziót veszünk a nappalinkba, mint az, hogy milyen cipőt vagy táskát hordunk. Miközben a Samsung termékek mindennapjaink szerves részévé váltak, mára már azt is felismerték a fejlesztők, hogy az önkifejezésnek is fontos szerepe van egy – egy termék tervezése során.” - nyilatkozta Giorgio Armani, a Giorgio Armani csoport elnök – vezérigazgatója.
 
 „Mostanában a mobiltelefon gyártók nem pusztán készülékeket árusítanak, hanem az életszemléletük és kulturális felfogásuk egy darabját is. Mi igazán hiszünk abban, hogy Giorgio Armani kreatív segítségével egy újabb lépést tettünk a vásárlói igények teljesebb kielégítésének irányába. Úgy vélem, hogy a Giorgio Armani – Samsung luxus mobillal tovább tudjuk gazdagítani vevőink életét. Ez egy áttörő jelentőségü együttmüködés a világ egyik legbefolyásosabb dizájnere és vezető elektronikai vállalata között. Tökéletesen illeszkedik Armani egyedi tervezői munkája a Samsung innovatív technológiájához” – jegyezte meg a kooperációról Gesung Choi, a Samsung Electronics elnöke.
 
A telefon
 
A nagy, 6,6 centiméter átmérőjü
QVGA
TFT
LCD
kijelző maximálisan kiszolgálja a felhasználók vizualitás iránti igényeit. Ezzel együtt optimális kezelhetőséget biztosít számukra a teljes érintőképernyő. A grafikai megjelenés illetve az audio kiegészítők formái szintén Armani modern egyszerüségét tükrözik. A hitelkártya méretü nagyságával és 10,5 milliméteres szélességével, a Giorgio Armani – Samsung mobil remekül illeszkedik a tulajdonosa tenyerébe.
 
Tömörsége ellenére a készüléken megtalálhatóak a legújabb multimédiás alkalmazások. Fényképezhetünk a 3
megapixeles
kamerával, kedvünkre válogathatunk a zene lejátszóra feltöltött számokból, illetve szörfözhetünk a világhálón is az internetes kereső segítségével. A Giorgio Armani - Samsung mobil memóriája
microSD
kártyával bővíthető illetve
Bluetooth
sztereo
headset is hozzákapcsolható.
 
Ráadásképpen Giorgio Armani speciális, bőrből készült telefontartót is tervezett a készülék biztonságos tárolásához.
 
Az új mobil 2007 novemberétől, a Giorgio Armani nevével fémjelzett boltokban lesz kapható a legtöbb európai országban.
 

A készülék müszaki jellemzői:


 
Szabvány
GPRS
/  EDGE (900/1800/1900)
Kamera felbontás
3 megapixeles kamera
Kijelző
2.6
colos
QVGA TFT LCD (262K szín)
Multimédia
H.263
, AAC+ /
MP3
/
WMA
,
MPEG4
,
AAC
, e-AAC+
 
 
Szolgáltatások
 
Bluetooth 2.0 /
USB
2.0/  MTP 2.0
Mobil nyomtató (BPP,
PictBridge
)
MicroSD memória bővíthetőség
Bluetooth sztereo headset (
A2DP
)
Teljes érintőképernyő és érintő kijelzők
Méret és súly[%BOLD%][%BOLD%]
87.5 x 54.5 x 10.5 mm / 85g
Akkumlátor
880 mAh