Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2007-09-19

A HP új, elegáns megjelenésü üzleti notebookjai a mobilitás és kedvezÅ? ár tökéletes egyensúlyát testesítik megâ?¦

A HP bejelentette, hogy
SSD
meghajtókkal szerelt modellekkel lép piacra az ultrakönnyü notebookok szegmensében.
A szélesvásznú kijelzővel, a legújabb processzortechnológiával és többféle vezeték nélküli technológiával dolgozó HP Compaq 6720s és 6820s üzleti notebookok megfizethető áron tartják fenn a kisvállalati felhasználók produktivitását és hálózati csatlakozását.
Az új üzleti notebookok teljessé teszik a vállalat már eddig is kivételesen átfogó mobil kínálatát, és újfent bizonyítják a HP elkötelezettségét a vonzó formatervü termékek fejlesztése iránt.
A technológia terén nagyobb választási szabadságot nyújtó HP Compaq 2710p és 2510p üzleti notebookok opcionálisan 64
GB
-os Solid State meghajtókkal is rendelhetők.
[%IMAGE=4213%]Az
SSD
meghajtók ütésállósága javítja a notebook megbízhatóságát, teljesítményét, kisebb fogyasztásuk pedig hosszabb akkumulátor-üzemidő elérését teszi lehetővé.
„A mai bejelentés tovább bővíti és mélyíti a HP üzleti notebookjainak már eddig is piacvezető portfólióját. A kínálat a megfizethető, mégis rendkívül mobil alapszintü notebookoktól a legújabb technológiákkal dolgozó, felső kategóriás modellekig, a teljes spektrumot lefedi” – jelentette ki Alberto Bozzo, a HP EMEA Személyi Rendszerek divíziójának üzleti célú termékekért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A HP ágazatvezető notebook-kínálatában minden üzleti felhasználó megtalálja az igényeinek megfelelő árfekvésü és technológiájú gépet.”

A HP Compaq 6720s és 6820s notebookok már október elejétől megtalálhatók a hazai polcokon, nettó 135 800Ft. illetve 229 000 Ft. alapártól.