Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2007-09-18

A Logitech AudioHub nem más, mint egy közös házba épített 2.1 csatornás hangrendszer, három darab nagy sebességü USB csatlakozóval felszerelveâ?¦

 
A Logitech bemutatta laptop gépekhez készült új Logitech AudioHub hangszórórendszerét, ami egy pár kivételesen jó hangminőségü hangszóró és egy
USB
elosztó kombinációja, szemet gyönyörködtető formába zárva. Az AudioHub egy különleges építésü 2.1 csatornás hangszórórendszer, amin három beépített Hi-Speed USB csatlakozó is helyet kapott. Az egyetlen darabból álló, kompakt formatervü készülék kényelmesen elfér a legtöbb laptop gép mögött.
„Manapság már nemcsak a sokat utazgató üzletemberek, hanem egyéb felhasználók is a laptopjukat tekintik elsődleges számítógépüknek, és zenelejátszójuknak.” – mondta Jef Holove, a Logitech audio üzletágának alelnök-igazgatója. „Ahogy ez a jelenség egyre nagyobb teret nyer, a felhasználóknak egyre több kiegészítőre van szükségük laptop gépükhöz. A Logitech AudioHub elegáns és egyszerü megoldást kínál, amivel jobb hangminőség érhető el, nagyobb élvezetet nyújtva használójának. Ezen kívül előnye, hogy más perifériáikat is könnyebben használhatnak.”
Az AudioHub egy olyan háromkamrás, de egyetlen testbe épített hangszórórendszer, ami a laptop gépektől szokatlanul jó minőségü, kiegyensúlyozott digitális - tiszta magas és a beépített mélynyomójának köszönhetően masszív basszus - hangzást biztosít. A némító gomb segítségével a hang az USB elosztó áramtalanítása nélkül is teljesen kikapcsolható.
További perifériák csatlakoztatásához az AudioHub három darab beépített Hi-Speed USB csatlakozó biztosít. Amikor a laptopot szállítani kell, elég az AudioHub USB kábelét kihúzni a számítógépből, és már vihetjük is.
Az AudioHub alján elhelyezett kábelrendező segít a különböző eszközök drótjait szépen és kényelmesen elvezetni az USB csatlakozókig. A hangszórórendszer hátoldalán lévő kampós kábelfogó használatával nem fognak összegabalyodni a vezetékek.
A sikkes megjelenésü, és mindössze 9 centiméter magas AudioHub a lakás bármely részében — még akár a nappaliban is — elhelyezhető anélkül, hogy megzavarná a lakótér összhangját. A két oldalsó hangszóró távolsága a laptop gép szélességéhez igazítható.
 
A Logitech AudioHub laptop hangszórórendszer megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is októberre várható. Európában 100 euró körüli összegért juthatunk majd hozzá.