Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2007-09-03

A megnövelt teljesítmény továbbra is biztosítja a Norton-termékek élvonalbeli pozíciójá, a Norton Internet Security 2008 felhasználói számára gyorsabb szkennelést és betöltési idÅ?t biztosít...

 
A Symantec bejelentette a Norton
Internet
Security 2008 és Norton AntiVirus 2008 termékeinek megjelenését. A vezető iparági megoldásokat továbbfejlesztették, hogy a felhasználók számára átfogó védelmet nyújtsanak az egyre növekvő online fenyegetettségek ellen, beleértve a rejtett támadásokat, amelyek a felhasználó tudta nélkül töltődnek le a számítógépre. E mellett a Norton Internet Security 2008 tartalmazza a Norton Identify Safe szolgáltatást, amely a felhasználók azonosítóit védi online bankolás, vásárlás és böngészés során. A vállalat mindkét termék teljesítményét optimalizálta, megnövelte a technológiai támogatást és csökkentette a felhasználói beavatkozás igényét. A Norton 2008-as termékek hatékony védelmet biztosítanak az új támadások ellen, továbbá a védelmet a
PC
-n túl is kiterjesztik a vezetéknélküli otthoni hálózatokra és az online azonosítókra is.
 
„2008-as termékeink értékes, új védelmi techológiákat állítanak hadrendbe, amelyek segítségével blokkolni lehet a fenyegetettségeket, mielőtt azok megtelepednének a rendszerben, ráadásul jelentősen nőtt a teljesítményük. Mindezeknek köszönhetően minden korábbinál jobb felhasználói élményt biztosítanak” – mondta Janice Chaffin, a Symantec felhasználói üzletágának csoportelnöke. „A következő-generációs biztonsági eszközökkel és a megnövelt teljesítménnyel a Norton Internet Security 2008 és a Norton AntiVirus 2008 hüen követi a Symantec azon elkötelezettségét, hogy a felhasználók számára kellő magabiztosságot garantáljon online világunkban.”
 
 
Továbbá mindkét termék magába foglalja a SONAR viselkedés-alapú azonosítási technológiát, amely védelmet nyújt a kártékony kódokkal szemben, mielőtt a szokványos vírus és antispyware beállítások képesek lennének felismerni azokat. A Norton Internet Security 2008-ban a SONAR teljes szkennelést hajt végre minden egyes alkalommal, amikor egy alkalmazás kívülrül érkező kommunikációval próbálkozik, és védi az azonosítókat a tüzfal ismeretlen támadásokkal szembeni hatékonyságának növelésével. Ezek az új elemek egézítik ki a Norton Internet Security-ban már eddig is meglévő funkciókat, beleértve a rootkitek elleni védelmet, és az új, Threat Interceptor sérülékenységek elleni védelmi technológiát. A Threat Interceptor az alábbi techológiákat tartalmazza: Threat Interceptor – Browser Defender; Threat Interceptor – Intrusion Prevention, továbbá Threat Interceptor – Generic Exploit Blocking. A Norton Internet Security e mellett magába foglalja a Norton AntiVirus funkcióit, amely továbbra is „gold standard”-nek számít, a Virus Bulletin 100 díjait egymás után 33 alkalommal elnyerve, és az iparágban egyedülálló megbízhatóságról tanúságot téve.
 
A Norton AntiVirus 2008 és a Norton Internet Security 2008 is a Symantec Security Response támogatását élvezi. A Symantec Security Response csapata elkötelezett betörésvédelmi szakemberekből, biztonsági mérnökökből, vírusvadászokból és globális támogatási csoportból áll, akik egymással karöltve dolgoznak, hogy kiterjedt védelmet biztosítsanak a vállalati és otthoni felhasználók számára. A Symantec Security Response a felhasználók számára átfogó, huszonnégyórás internetbiztonsági szakértői segítséget biztosít, hogy védelmet nyújtsanak a ma jellemző, összetett fenyegetettségek ellen. Napi szinten látja el információval a felhasználókat az aktuális veszélyekről, így garantálva biztonságukat.