Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-08-29

A Nokia bemutatta a különleges formájú 3G-s készülékét, melynek hátlapja a rejtett forgópánt miatt kinyitott állapotban egyetlen sima felületet alkot...

 
A Nokia 6555 az esztétikum iránti igényre a luxuskivitel időtlen eleganciájára rímelő külső analóg órával felel. A telefon finoman görbülő vonalvezetése kellemes és ergonomikus felhasználói élményt garantál. A Nokia 6555 a következő hetekben jelenik meg, fogyasztói ára pedig kedvezmények és adók nélkül 200 euró körül várható.
 
A készülék vonzerejét tovább fokozza a 16 millió színárnyalatot – az emberi szem számára láthatónál kétszer többet – megjelenítő, belső
QVGA
kijelzője. A hatszoros digitális zoom -ot biztosító fényképezőgép még sokoldalúbb, a teljes kijelzőt lefedő keresővel pedig mindig biztosan rátalálunk a megfelelő képre. A fényképezőgép önarckép és a videomegosztás funkciója lehetővé teszi, hogy a különleges pillanatokat egyszerüen megoszthassuk családunkkal és barátainkkal.
 
„A mobilokhoz értő vásárlók kimagasló minőséget és formatervezést igényelnek. Ezt az elvárást megértve alkottuk meg a Nokia 6555-t. A Nokia 6555 a Nokiától megszokott módon kiváló funkciókat biztosító, kifinomult készülék” – mondta el Markku Suomi, a Nokia Mobile Phones üzletágának termékcsoport-igazgatója.
 
A Nokia 6555 finom vonalvezetésü, karcsú, vékony formájától kezdve 30
MB
-os felhasználói memóriáján át (amely
microSD
-vel bővíthető)
Bluetooth
vezeték nélküli kapcsolatáig magasra teszi az elvárásokat kategóriája más készülékei számára.