Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
MaxRay - 2007-08-16

A Logitech vállalat ma bemutatta az iPodhoz készült Logitech Pure-Fi Anywhere kompakt hangszórórendszert. A megújult termék egy könnyen hordozható, kisméretü, nagy teljesítményü hangszórókészlet...


A Logitech mm50 hordozható hangszóró sikerét követően a legtöbbet eladott iPod hangszórórendszer, a Pure-Fi Anywhere hangszóró vásárlóinak a következőket kínálja: újratölthető akkumulátor, elem-kimerülés jelző, továbbfejlesztett hordtáska és egy új formatervezésü távirányító, melyen a keverés és ismétlés funkciók egyetlen gombnyomással elérhetők. A Logitech Pure-Fi Anywhere hangszórókkal az iPod tulajdonosok tökéletesen kiegészíthetik hordozható zenelejátszójukat.

„A Logitech a hordozható iPod hangszórók eladásait tekintve már közel két éve az egész világon vezető helyen áll. Meggyőződésünk, hogy az új Pure-Fi Anywhere hordozhatóságának és jobb integrációs szolgáltatásainak köszönhetően folytatni fogja elődei karrierjét” – mondta Jef Holove, a Logitech audio üzletágának elnöke. „A Logitech pontosan tudja, hogy az iPod tulajdonosok mennyire imádják készüléküket, és legszívesebben magukkal vinnék mindenhová. Ezentúl ha magukkal viszik, biztosak lehetnek benne, hogy hangszórójuk könnyen kezelhető lesz, és nem merül le túl hamar.”

A Logitech nemrégiben készült felmérése szerint a hordozható hangszóróknál a felhasználók által legtöbbre értékelt szolgáltatás a hosszú elem-élettartam. A Pure-Fi Anywhere hangszórók üzemideje egyetlen töltéssel akár a 10 órát is elérheti, a telepek pillanatnyi töltöttségéről pedig a négyes osztású kijelző tájékoztat. A töltöttség-jelzőnek köszönhetően könnyü eldönteni indulás előtt, hogy érdemes‑e még az elemek feltöltésével vesztegetni az időt, vagy kibírják az egész napot. Amikor iPod készülékünket az univerzális dokkolóra csatlakoztatjuk, a Pure-Fi Anywhere egyidejüleg tud zenét lejátszani és az iPod telepeit tölteni.

A legtöbb hordozható hangszórónál könnyebb felépítése és kisebb mérete ellenére (mindössze 9 x 33,5 x 4 centiméter és 726 gramm) a Pure-Fi Anywhere dupla, egyenként 2
colos
Max-X neodímium mágneses hangsugárzója teljes dinamikájú, kiváló minőségü hangzást biztosít. A kiegészítő 3 colos mélysugárzók gondoskodnak a tiszta és torzítatlan basszusokról. A két hangsugárzó kombinációjának köszönhetően a Pure-Fi Anywhere hangszóró kristálytiszta magas- és erőteljes mélyhangokat ad vissza.

A Logitech Pure-Fi Anywhere Compact Speakers for iPod hangszórókészlet Európában várhatóan szeptemberben jelenik meg. Várható ára 34.890 forint lesz.