Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2007-08-14

A 13,3â? szélesképernyÅ?s U3 notebook tökéletes megoldás olyan üzletemberek számára, akik a mobilitás és teljesítmény mellett a designra is nagy hangsúlyt fektetnek...

 
A zongorlakk fényezésü LCD-borítás, a rozsdamentes élek, a magnézium-alumínium ötvözet ház és a bőr kéztámasz elegáns és egyedi külsőt kölcsönöz az U3 notebooknak. A legújabb
Intel
Centrino
Duo Processzor technológián alapuló, Windows Vista operációs rendszert és különleges ASUS újításokat alkalmazó U3 dinamikus számolási teljesítményt.
 
A rozsdamentes kontúrok a szerkezet stabilitását és erejét hangsúlyozzák. Az U3 mobilitását szolgáló kialakítás egyben megóvja az egyes alkatrészeket, a 4H keménységü magnézium-alumínium ötvözetü LCD-borítás pedig megnövelt a védelmet biztosít a képernyőnek.
 
Az U3 aranymetszést követő, 13,3”-os képernyője a 12”-os notebookok mobilitását és a 14”-os képernyők adta vizuális élményt kínálja. A glare típusú kijelző a Splendid színnövelő technológiával élénk színeket és éles kontúrokat jelenít meg a még élvezetesebb látvány érdekében.
 [%IMAGE=4109%]
Az adatvédelmet a beépített biometrikus ujjlenyomat-olvasó garantálja, mely nagy pontossággal olvassa le az élő bőr mintáit, így elkerülhetők a szokásos bőrfelszíni sérülésekből következő olvasási hibák. A beépített
TPM
chip
hardveres
védelmet nyújt a jelszavak feltörése és a hackerek támadásai ellen.
 
Az U3 felhasználók a következő három lehetőség közül választhatnak: turbo memória,
3G
kapcsolat vagy GPS. A turbo memória felgyorsítja a notebook bootolását, és hatékonyabb müködést biztosít. A beépített 3G modul segítségével nagy sebességgel csatlakozhatunk a webre mobil hálózaton keresztül.
 
A megnövelt akkumulátor-élettartam folyamatos mobilitást és nagyobb hatékonyságot kínál. Az ASUS Power4 Gear eXtreme energiamenedzsment 20-25%-kal növeli az akkumulátor élettartalmát megbízható és folyamatos müködést biztosítva. Az U3 különleges Power Saving funkcióval rendelkezik, így választhatunk a belső grafikus lapka optimális áramfogyasztása és a külső grafikus chip megnövelt teljesítménye között. Megfelelően használva a Power Saving funkcióval akár 50%-kal növelhetjük az akkumulátor élettartamát.
 
Technikai Specifikáció
 
Intel Centrino Duo Processzor Technológia
nVIDIA GeForce G8400M G, 128
MB
VRAM

Turbo Cach 384M 1
GB
rendszermemóriával (választható); 896M 2 GB rendszermemóriával
1,3
megapixel
webkamera (választható)
RAM
DDR2 667 MHz, max. 2560 MB (1 bővítőhely);
Intel Turbo Memory
támogatás
SATA
HDD
max. 160 GB , opcionális Turbo Memory/
GPS
/ 3G /
Bluetooth

Külső
USB
ODD (kombó, Super Multi)
1x
HDMI
, 1x e-SATA , külső GPS RF,
VGA
port/Mini
D-sub
, 3x USB 2.0 port, Audio jack ,
LAN
RJ-45, Phone RJ-11 jack, 1394 Type jack, TV kimenet (S-video)
31,85 x 24,3 x 2,22–3,22cm
Súly: 1,75 kg (3 cellás akkumulátorral)