Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2007-08-13

Az LG Electronics bemutatta legújabb LCD TV sorozatát. A világszerte bevezetésre került modellek új irányvonalat képviselnek az LCD TV-k közöttâ?¦

 
„A laposképernyős TV-k egyre népszerübbé válnak, ami azt is jelenti, hogy már nem csak a technológia megszállottjai vásárolják meg maguknak.” – mondta Young-Chan Kim az LG Electronics Digital Display Company vezetője. „Hosszú történelme során az LG mindig élen járt az innovatív televíziós technológiák kifejlesztésében. Sok éves tapasztalatait felhasználva, most végre megalkotta az LC5(LC7)
LCD
TV sorozatot, amely a szélesebb rétegek számára is elérhető. Az LG hasonló tulajdonságokkal rendelkező LCD TV-ihez képest az LC5(LC7) sorozat készülékei hozzávetőleg 15%-kal olcsóbbak.”
 
5000:1 kontrasztarányával az LC5(LC7) sorozat képei sokkal részletgazdagabbak, élesebbek és a fekete szín vonatkozásában is mélyebb képet jelenítenek meg, mint a legtöbb LCD TV. Az LC5(LC7) sorozat továbbá 5 ms válaszidővel rendelkezik, amely az adott árkategóriában kapható legtöbb LCD TV-t felülmúlja.
 
178 fokos látószögükkel az új készülékek a szoba bármely részéből nézve ugyanazt a minőséget nyújtják kontrasztarány és színhatás tekintetében is. A Simple Link megoldás a két
HDMI
bemenettel megkönnyíti az olyan csatlakoztatható eszközök használatát, mint a
DVD
lejátszók, vagy a házimozi rendszerek. Az LG által szabadalmazott Dimple Speaker rendszer a mellett, hogy kiválóan illeszkedik a TV designjához, hihetetlenül gazdag és tiszta hanghatást biztosít.
 
Az LC5(LC7) sorozat 42 inches változata még egy óriási előnnyel rendelkezik a versenytársak hasonló áron kapható készülékeihez képest: a legtöbb gyártó 40 inches TV-ket készít, amelyek átlósan két teljes inch-csel kisebbek, mint a 42 inches LC5(LC7). Az LG új LCD TV-je így 10.25%-kal szélesebb látóteret nyújt a hatásosabb élményért.
 
Kecses és modern megjelenésükkel az LC5(LC7) sorozat LCD TV-i lakása meghatározó elemévé válhat. Az LG készülékei egyedi hullámvonal stílusukkal és elegáns, matt, valamint fényes lakk külsejükkel a legtrendibb otthonok igazi kiegészítői lehetnek.