Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2007-07-04

Színes programmal várja a látogatókat a VOLT Fesztivál eklektikus zenei arénája, A Samsung Mobile teraszon nem csak a fesztivál résztvevÅ?i, de Samsung mobiltelefonjaik is feltöltÅ?dhetnek...


A Vodafone-Samsung Aréna mellett elhelyezkedő Samsung Mobile Teraszon a napernyők alatt nyugágyakon hüsölők a szokásos italok mellett koktélt és kávékülönlegességeket is vásárolhatnak.

A Samsung szervizes munkatársai arról is gondoskodnak, hogy a látogatók felfrissülése után, csúcsminőségü Samsung mobiltelefonjaik is feltöltődhessenek, így a szerviz standnál minden résztvevő számára ingyenes telefon szervizelést és javítást biztosítanak. A szervizállomás mellett egy „töltő sziget” is helyet kap, ahol minden Samsung telefontípushoz kompatíbilis töltő megtalálható lesz.

A Samsung Mobile idén jelentkezett dedikált zenemobilokkal. Az Ultra Music F300 reklámkampányának a híres énekesnő, Beyoncé lett az arca, így a telefonokban az Irrepleaceable címü dal felvétele is helyet kap. A csomagban egy 1
GB
-os memóriakártya is megtalálható. Az Ultra Music F300-as készüléket csakúgy, mint a hamarosan piacra kerülő E740 zenemobilt, a Fesztivál látogatói megtekinthetik és ki is próbálhatják a Samsung Mobile hostesseknél, valamint különböző ajándékokat is nyerhetnek.